Suolaiset

“DeliDelin suolaisten herkkujen osastolta löydät monipuolisen valikoiman erilaisia tuotteita ruoanlaittoon sekä valmiiksi nautittavaksi. Valikoimiimme kuuluu mm. laadukkaita vihannes-, liha- ja kalasäilykkeitä, herkullisia levitteitä, maistuvia valmisaterioita sekä kastikkeita. Periranskalaista herkuttelua edustavat säilötyt ankankoivet, foie gras -tuotteet, tryffelivalmisteet sekä erilaiset pateet, levitteet ja terriinit. Meiltä löydät erilaiset herkut sekä arkeen että juhlaan. Tuotteitamme yhdistää korkea laatu ja puhtaat maut.
Pastat, riisit, jauhot ja mausteet löydät tuoteryhmästämme Kuivatuotteet.”

Suodatimet

23 -tuotteet

  • grissotti oliivioljytikku
    5,80 sis Alv

    Grissotti-leipätikku on perinteinen, oliiviöljyyn leivottu suolainen, kuivattu leipätikku. Ne ovat maukkaita sellaisenaan naposteluun esimerkiksi viinilasillisen seurana. Kokeile niitä myös esimerkiksi keittojen kera perinteisen leivän sijaan. Grissotti-leipätikuilla saat luotua lisäksi maukkaita antipasteja: kääri tikun ympärille siivu ilmakuivattua kinkkua ja tarjoile esimerkiksi aurinkokuivattujen tomaattien kera!

  • tagliolini pomodoro pastificio morelli
    5,75 sis Alv

    Toscanalaisen Morellin pastatehtaan Tagliolini-tomaattipasta on täynnä Toscanan tomaattien ja durumvehnän aromeja. Yksinkertaisimmillaan tarjoa keitetty pasta laadukkaan oliiviöljyn ja tuoreen basilikan kera sellaisenaan! Keittoaika 5 minuuttia.

  • luomutomaatti passata pullo min
    4,55 sis Alv

    Mariangela Prunotton luomutomaattipassata on valmistettu auringon kypsyttämistä italialaisista tomaateista, jotka on poimittu juuri oikealla hetkellä. Tomaattipassatta eli paseeratut tomaatit on keitetty ja säilötty pelkistä luomutomaateista, eikä siihen ole lisätty mitään muuta. Käytä sellaisenaan tomaattikastikkeena tai muun kastikkeen pohjana.

  • grillattu artisokka oliivioljyssa
    9,20 sis Alv

    Kun haluat nauttia aidoista italialaisista artisokista, kokeile Mariangela Prunotton grillattuja artisokkia oliiviöljyssä. Saat tästä helpon ja herkullisen lisukkeen monelle erilaiselle ruoalle, ainesosan salaattiin tai tarjottavan antipastolautaselle. Kokeile myös artisokkapastassa!

  • 9203 pesto rosso
    4,90 sis Alv

    Aito italialainen punainen pesto valmistetaan auringon kypsyttämistä luomutomaateista ja muun muassa cashewpähkinöistä, jotka antavat oman erityislaatuisen arominsa tälle herkulliselle luomupestolle. Voimakkaanmakuinen mutta tasapainoinen pesto sopii moneen käyttötarkoitukseen aina bruschetasta pastaan ja crostineille. Kokeile myös sellaisenaan esimerkiksi punaisen lihan tai kanan lisukkeena tai täytteenä!

  • 9204 pesto bio
    4,95 sis Alv

    Aito italialainen vihreä pesto valmistetaan tuoreesta luomubasilikasta, ekstraneitsytoliiviöljystä, pinjansiemenistä, merisuolasta ja sitruunamehusta – ilman mitään keinotekoisia aromeja tai ainesosia. Elokuussa käsin kerättävä basilika käytetään heti tuoreeltaan, mikä takaa peston aidot ja herkulliset aromit. Kokeile ja löydä uusi suosikkipestosi!

  • kapris suolassa 140g
    6,20 sis Alv

    DeliDelin kaprikset on säilötty merisuolaan eikä säilöntäliemeen, mikä säilyttää niiden ainutlaatuisen maun paremmin. Liota kapriksia ennen käyttöä muutaman minuuttia, ja saat niiden herkulliset ja monipuoliset aromit esiin.

  • aurinkokuivatut kirsikkatomaatit
    8,90 sis Alv

    DeliDelin aurinkokuivatut kirsikkatomaatit on valmistettu italialaisista makeista, auringon alla kypsyneistä kirsikkatomaateista. Ne on kuivattu tavalla, joka jättää ne kuitenkin ihanan pehmeiksi ja aromikkaiksi. Kokeile salaateissa, kastikkeissa, pasta-annoksissa tai antipastoissa.

  • Luomukastike Pizzalle 340g
    4,85 sis Alv

    Italialaisen Mariangela Prunotton valmis tomaattikastike pizzalle on käyttövalmis, luomutomaateista valmistettu tomaattikastike aitoon italialaistyyliseen pizzaan. Kastike on tehty perinteisellä reseptillä ja vain parhaista, käsin valituista lähialueen raaka-aineista. Pizzan lisäksi kokeile tomaattikastiketta myös pastan kanssa!

  • luomu tomaattimurska 340g fi eko 201
    4,60 sis Alv

    Kun haluat helpon tavan maistaan Italian auringon alla kypsyneitä tomaatteja milloin vain, pidä huolta, että kaapistasi löytyy Mariangela Prunotton luomutomaattimurska. Tomaattimurska on valmistettu 48 tunnin kuluessa tomaattien poimimisesta täysin ilman suolaa, sokeria, tiivisteitä tai kuivattuja yrttejä. Vain 100 % tuoreita luomutomaattia ja täyttä makua.

  • kokonaiset kuoritut italialaiset tomaatit 550g
    5,50 sis Alv

    Kesän parhaimpana ajankohtana, elokuussa poimitaan käsin nämä Italian auringon alla kypsyneet herkulliset luomutomaatit. 48 tunnin kuluttua ne ovat jo muuttuneet täksi herkulliseksi säilykkeeksi. Tuoreet tomaatit kuoritaan ja täytetään luomu-passatalla ja keitetään ilman lisättyä suolaa. Tomaatteja voi käyttää aivan kuten tuoreitakin tomaatteja.

  • ragu luomu vegaani pastakastike 300g min
    6,20 sis Alv

    Italialaisen Mariangelo Prunotton ragu-pastakastike on korkealaatuisista luomukasviksista valmistettu pastakastike, joka on täysin vegaaninen. Se on täynnä tuoreiden italialaisten luomutomaattien makua höystettynä modenalaisella balsamicolla. Kastikkeen lisäksi tarvitset enää pastan!

  • aurinkokuivatut tomaatit oljyssa 290g
    5,90 sis Alv

    DeliDelin aurinkokuivatut tomaatit on valmistettu italialaisista aromikkaista, auringon alla kypsyneistä tomaateista. Ne on kuivattu tavalla, joka jättää ne kuitenkin ihanan pehmeiksi ja aromikkaiksi. Aurinkokuivatut tomaatit on säilötty laadukkaaseen extra virgin -oliiviöljyyn. Kokeile salaateissa, kastikkeissa, pasta-annoksissa tai antipastoissa.

  • tonnikalafilee oliivioljyssa 200g
    7,85 sis Alv

    Laadukasta tonnikalaa oliiviöljyssä. Mehukas ja monikäyttöinen tuote, joka sopii salaatteihin, lämpimiin ruokiin tai sellaisenaan.

  • keltainen tomaattipassata luomu 425g min
    4,55 sis Alv

    Italialaiset keltaiset tomaatit on jalostettu tässä tomaattipassatassa herkulliseksi tomaattikastikkeeksi, jossa ei ole lainkaan suolaa. Resepti on perua italialaisilta isoäideiltä, jotka säilöivät tomaatit talvea varten parhaalla mahdollisella tavalla niiden aromien säilömiseksi.

  • paprikat extra virgin oliivioljyssa 300g min
    7,85 sis Alv

    Mariangela Prunotton oliiviöljyyn säilötyt paprikat säilövät tuoreiden paprikoiden maut parhaimmillaan. Paprikat kypsennetään viinietikassa, minkä jälkeen ne purkitetaan käsin ja purkit täytetään korkealaatuisella italialaisella extra virgin -oliiviöljyllä. Paprikat on maustettu häivähdyksellä valkosipulia.

    Kokeile sellaisenaan antipastolajitelmassa, salaateissa, kastikkeissa tai esimerkiksi pizzassa.

  • fox perunalastut tryffeli merisuola 120g
    4,60 sis Alv

    Luksusten luksusta on tryffelillä ja merisuolalla maustetut, käsin valmistetut italialaisen Foxin perunalastut. Lastuissa käytetään vain luonnollisia ja aitoja raaka-aineitä ilman keinotekoisia aromeja tai lisäaineita. Valmistus käsityönä ja perinteisellä reseptillä jättää perunalastut myös vastustamattoman paksuiksi ja aromikkaiksi.

  • pistaasi tonnikala pesto 180g
    7,20 sis Alv

    Herkullinen pistaasi-tonnikalapesto sopii täydellisesti pastan kastikkeeksi tai levitteeksi. Valmistettu laadukkaista raaka-aineista.

  • suolakeksi 150g
    4,30 sis Alv

    Terrenostren perinteisten reseptien mukaan leivotut tuotteet tuovat aidon Puglian maun ruokapöytääsi.
    Bruschette-suolakeksit on valmistettu kokonaan ilman lisäaineita.
    Niiden neutraali maku sopii täydellisesti erilaisten levitteiden ja juustojen kera. Kokeile suolakeksejä pateiden, kalapateiden tai tapenadejen seurana. Aidon italialaisen bruschetta-alkupalan saat helposti aikaiseksi valkosipulibruschettamme avulla. Suolakeksit ovat myös oiva lisuke kalakeitolle: sipaise keksien päälle nokare rouille-kastiketta ja tarjoile kalakeiton kera.

  • valkosipuli bruschetta 180g min
    6,80 sis Alv

    DeliDelin oma valkosipuli-bruschetta on kaikkien valkosipulin ystävien unelmatuote. Se sisältää pilkottua tuoretta valkosipulia maustettuun öljyyn säilöttynä.

    Käytä esimerkiksi paahdetun leipäpalan päällä, lihoen tai kalojen lisukkeena tai maustamaan erilaisia ruokia.