Suolaiset

“DeliDelin suolaisten herkkujen osastolta löydät monipuolisen valikoiman erilaisia tuotteita ruoanlaittoon sekä valmiiksi nautittavaksi. Valikoimiimme kuuluu mm. laadukkaita vihannes-, liha- ja kalasäilykkeitä, herkullisia levitteitä, maistuvia valmisaterioita sekä kastikkeita. Periranskalaista herkuttelua edustavat säilötyt ankankoivet, foie gras -tuotteet, tryffelivalmisteet sekä erilaiset pateet, levitteet ja terriinit. Meiltä löydät erilaiset herkut sekä arkeen että juhlaan. Tuotteitamme yhdistää korkea laatu ja puhtaat maut.
Pastat, riisit, jauhot ja mausteet löydät tuoteryhmästämme Kuivatuotteet.”

10 -tuotteet

  • luomutomaatti passata pullo min
    4,55

    Mariangela Prunotton luomutomaattipassata on valmistettu auringon kypsyttämistä italialaisista tomaateista, jotka on poimittu juuri oikealla hetkellä. Tomaattipassatta eli paseeratut tomaatit on keitetty ja säilötty pelkistä luomutomaateista, eikä siihen ole lisätty mitään muuta. Käytä sellaisenaan tomaattikastikkeena tai muun kastikkeen pohjana.

    Lisää ostoskoriin
  • grillattu artisokka oliivioljyssa
    8,90

    Kun haluat nauttia aidoista italialaisista artisokista, kokeile Mariangela Prunotton grillattuja artisokkia oliiviöljyssä. Saat tästä helpon ja herkullisen lisukkeen monelle erilaiselle ruoalle, ainesosan salaattiin tai tarjottavan antipastolautaselle. Kokeile myös artisokkapastassa!

    Lisää ostoskoriin
  • 9203 pesto rosso
    4,90

    Aito italialainen punainen pesto valmistetaan auringon kypsyttämistä luomutomaateista ja muun muassa cashewpähkinöistä, jotka antavat oman erityislaatuisen arominsa tälle herkulliselle luomupestolle. Voimakkaanmakuinen mutta tasapainoinen pesto sopii moneen käyttötarkoitukseen aina bruschetasta pastaan ja crostineille. Kokeile myös sellaisenaan esimerkiksi punaisen lihan tai kanan lisukkeena tai täytteenä!

    Lisää ostoskoriin
  • 9204 pesto bio
    4,95

    Aito italialainen vihreä pesto valmistetaan tuoreesta luomubasilikasta, ekstraneitsytoliiviöljystä, pinjansiemenistä, merisuolasta ja sitruunamehusta – ilman mitään keinotekoisia aromeja tai ainesosia. Elokuussa käsin kerättävä basilika käytetään heti tuoreeltaan, mikä takaa peston aidot ja herkulliset aromit. Kokeile ja löydä uusi suosikkipestosi!

    Lisää ostoskoriin
  • Luomukastike Pizzalle 340g
    4,85

    Italialaisen Mariangela Prunotton valmis tomaattikastike pizzalle on käyttövalmis, luomutomaateista valmistettu tomaattikastike aitoon italialaistyyliseen pizzaan. Kastike on tehty perinteisellä reseptillä ja vain parhaista, käsin valituista lähialueen raaka-aineista. Pizzan lisäksi kokeile tomaattikastiketta myös pastan kanssa!

    Lisää ostoskoriin
  • luomu tomaattimurska 340g fi eko 201
    4,60

    Kun haluat helpon tavan maistaan Italian auringon alla kypsyneitä tomaatteja milloin vain, pidä huolta, että kaapistasi löytyy Mariangela Prunotton luomutomaattimurska. Tomaattimurska on valmistettu 48 tunnin kuluessa tomaattien poimimisesta täysin ilman suolaa, sokeria, tiivisteitä tai kuivattuja yrttejä. Vain 100 % tuoreita luomutomaattia ja täyttä makua.

    Lisää ostoskoriin
  • kokonaiset kuoritut italialaiset tomaatit 550g
    4,95

    Kesän parhaimpana ajankohtana, elokuussa poimitaan käsin nämä Italian auringon alla kypsyneet herkulliset luomutomaatit. 48 tunnin kuluttua ne ovat jo muuttuneet täksi herkulliseksi säilykkeeksi. Tuoreet tomaatit kuoritaan ja täytetään luomu-passatalla ja keitetään ilman lisättyä suolaa. Tomaatteja voi käyttää aivan kuten tuoreitakin tomaatteja.

    Lisää ostoskoriin
  • ragu luomu vegaani pastakastike 300g min
    6,20

    Italialaisen Mariangelo Prunotton ragu-pastakastike on korkealaatuisista luomukasviksista valmistettu pastakastike, joka on täysin vegaaninen. Se on täynnä tuoreiden italialaisten luomutomaattien makua höystettynä modenalaisella balsamicolla. Kastikkeen lisäksi tarvitset enää pastan!

    Lisää ostoskoriin
  • keltainen tomaattipassata luomu 425g min
    4,55

    Italialaiset keltaiset tomaatit on jalostettu tässä tomaattipassatassa herkulliseksi tomaattikastikkeeksi, jossa ei ole lainkaan suolaa. Resepti on perua italialaisilta isoäideiltä, jotka säilöivät tomaatit talvea varten parhaalla mahdollisella tavalla niiden aromien säilömiseksi.

    Lisää ostoskoriin
  • paprikat extra virgin oliivioljyssa 300g min
    7,85

    Mariangela Prunotton oliiviöljyyn säilötyt paprikat säilövät tuoreiden paprikoiden maut parhaimmillaan. Paprikat kypsennetään viinietikassa, minkä jälkeen ne purkitetaan käsin ja purkit täytetään korkealaatuisella italialaisella extra virgin -oliiviöljyllä. Paprikat on maustettu häivähdyksellä valkosipulia.

    Kokeile sellaisenaan antipastolajitelmassa, salaateissa, kastikkeissa tai esimerkiksi pizzassa.

    Lisää ostoskoriin