Suodatimet

31 -tuotteet

  • luomu maissipasta
    6,20 sis Alv

    Toscanalaisen Morellin pastatehtaan maissipasta on luonnostaan gluteenitonta linguine-pastaa. Pastassa käytetty maissi on lisäksi puhdasta luomutuotantoa. Keittoaika 7–9 minuuttia.

    Lisää ostoskoriin

  • spaghetti 8 min pastificio morelli 1
    5,75 sis Alv

    Italian ehkä tunnetuin pastalaji eli spagetti maistuu kaikille vauvasta vaariin. Toscanalainen Morellin perinteinen pastatehdas valmistaa aidon italialaisen spagettinsa durumvehnäjauhoista, joissa on käytetty mukana vehnänalkiota. Tämä säilöö pastaan enemmän vitamiineja sekä aromeja. Keittoaika 8 minuuttia.

    Lisää ostoskoriin

  • spaghetti 1kg
    7,90 sis Alv

    Italian ehkä tunnetuin pastalaji eli spagetti maistuu kaikille vauvasta vaariin. Toscanalainen Morellin perinteinen pastatehdas valmistaa aidon italialaisen spagettinsa durumvehnäjauhoista, joissa on käytetty mukana vehnänalkiota. Tämä säilöö pastaan enemmän vitamiineja sekä aromeja. Keittoaika 8 minuuttia.

    Lisää ostoskoriin

  • musta spaghetti 500g min
    7,90 sis Alv

    Morellin pastatehtaan musta spagetti eli Spaghetti al Nero di Seppia saa kauniin intensiivisen värinsä sekä merellisen arominsa mustekalan musteesta. Perinteisen sisilialaisen reseptin mukaan pasta tarjoillaan merenelävien kera. Keittoaika 8 minuuttia.

    Lisää ostoskoriin

  • luomutomaatti passata pullo min
    4,55 sis Alv

    Mariangela Prunotton luomutomaattipassata on valmistettu auringon kypsyttämistä italialaisista tomaateista, jotka on poimittu juuri oikealla hetkellä. Tomaattipassatta eli paseeratut tomaatit on keitetty ja säilötty pelkistä luomutomaateista, eikä siihen ole lisätty mitään muuta. Käytä sellaisenaan tomaattikastikkeena tai muun kastikkeen pohjana.

    Lisää ostoskoriin

  • 9203 pesto rosso
    4,90 sis Alv

    Aito italialainen punainen pesto valmistetaan auringon kypsyttämistä luomutomaateista ja muun muassa cashewpähkinöistä, jotka antavat oman erityislaatuisen arominsa tälle herkulliselle luomupestolle. Voimakkaanmakuinen mutta tasapainoinen pesto sopii moneen käyttötarkoitukseen aina bruschetasta pastaan ja crostineille. Kokeile myös sellaisenaan esimerkiksi punaisen lihan tai kanan lisukkeena tai täytteenä!

    Lisää ostoskoriin

  • 9204 pesto bio
    4,95 sis Alv

    Aito italialainen vihreä pesto valmistetaan tuoreesta luomubasilikasta, ekstraneitsytoliiviöljystä, pinjansiemenistä, merisuolasta ja sitruunamehusta – ilman mitään keinotekoisia aromeja tai ainesosia. Elokuussa käsin kerättävä basilika käytetään heti tuoreeltaan, mikä takaa peston aidot ja herkulliset aromit. Kokeile ja löydä uusi suosikkipestosi!

    Lisää ostoskoriin

  • paccheri
    5,75 sis Alv

    Toscanalainen Morellin perinteinen pastatehdas valmistaa pastansa durumvehnäjauhoista, joissa on käytetty mukana vehnänalkiota. Paccheri on perinteinen Campanian alueelta kotoisin oleva pastatyyppi, joka on tunnettu suuresta putkilomaisesta muodostaan. Keittoaika 7 minuuttia.

    Lisää ostoskoriin

  • penne germe grano pastificio morelli
    6,20 sis Alv

    Yksi suosituimmista pastalajeista on monikäyttöinen penne, joka sopii erityisesti käytettäväksi sellaisten kastikkeiden kanssa, jotka eivät jää kiinni pastaan. Morellin artesaani-penne-pasta on valmistettu toscanalaisesta durum-vehnästä ja valmistettu nk. ”bronze-drawn”-menetelmällä, jossa pasta puristetaan muotoonsa normaalia nopeammin. Menetelmässä pasta saa sen erityisen, hieman karkeamman rakenteen kuin yleensä ja se kuivataan matalassa lämpötilassa.

    Lisää ostoskoriin

  • spaghetti farro bio pastificio morelli
    7,20 sis Alv

    Toscanalaisen Morellin täysjyväspelttispagetti valmistetaan ikivanhasta italialaisesta vehnän alkumuodosta, kuitupitoisesta speltistä. Spagetissa käytetty speltti on 100 % italialaista luomuspelttiä. Spagetti valmistetaan perinteisellä artesaani-menetelmällä. Täysjyväspelttispagetti pääsee oikeuksiinsa hyvin yksinkertaisella lisukkeella, kuten tomaatilla tai öljyllä höystettynä. Kokeile myös liha- tai kala-pohjaisten kastikkeiden kanssa ilman tomaattia!

    Lisää ostoskoriin

  • gigli pastificio morelli
    5,80 sis Alv

    Gigli on tyypillinen toscanalainen pastalaji, joka valmistetaan toscanalaisesta durum-vehnästä perinteiseen artesaanitapaan. Gigli-pasta on valmistettu nk. ”bronze-drawn”-menetelmällä, jossa pasta puristetaan muotoonsa normaalia nopeammin. Menetelmässä pasta saa sen erityisen, hieman karkeamman rakenteen kuin yleensä ja se kuivataan matalassa lämpötilassa. Karkeuden ansiosta pasta kuitenkin imaisee itseensä enemmän kastikkeen makuja. Gigli-pastan keittoaika on vain 4 minuuttia, ja se sopiikin erityisen hyvin nopeasti valmistettaviin kasvis- tai lihapohjaisiin annoksiin.

    Lisää ostoskoriin

  • keltainen tomaattipassata luomu 425g min
    4,55 sis Alv

    Italialaiset keltaiset tomaatit on jalostettu tässä tomaattipassatassa herkulliseksi tomaattikastikkeeksi, jossa ei ole lainkaan suolaa. Resepti on perua italialaisilta isoäideiltä, jotka säilöivät tomaatit talvea varten parhaalla mahdollisella tavalla niiden aromien säilömiseksi.

    Lisää ostoskoriin

  • luomu appelsiini greippi sitruunahillo
    4,25 sis Alv

    Lucien Georgelinin appelsiini-greippi-sitruunahillo on raikas tuulahdus aurinkoisesta Lounais-Ranskasta. Kirpeiden sitrushedelmien aromit pehmenevät makean omenan kanssa ja muodostavat harmonisen makuyhdistelmän. Laadukas ja perinteisellä reseptillä valmistettu luomuhillo ei tarvitse lisäksi mitään keinotekoisia aromeja tai säilöntäaineita!

    Lisää ostoskoriin

  • prepa poires vanille 320g recettes au chaudron
    4,25 sis Alv

    Williams-päärynöistä valmistettu ja vaniljalla maustettu Lucien Georgelinin päärynähillo on korkealaatuinen luomuhillo vaativillekin herkkusuille. Se valmistetaan vain parhaimmista ja puhtaista raaka-aineista ilman keinotekoisia aromeja tai säilöntäaineita. Tästä pitävät kaikki vauvasta vaariin!

    Lisää ostoskoriin

  • luomu vadelmahillo g
    4,80 sis Alv

    Lucien Georgelinin luomuvadelmahillo on puhtaista raaka-aineista sekä vähemmällä sokerilla valmistettu ihanan marjaisa vadelmahillo. Hillo valmistetaan perinteisellä reseptillä pitkään keittäen kuten kotona sekä puhtaista raaka-aineista. Hillo sisältää 50 % täyttä vadelmaa sekä 11 % omenaa, mikä vähentää hillon sokerin tarvetta.

    Lisää ostoskoriin

  • aprikoosihillo extra 350g
    4,25 sis Alv

    Ranskalaisen Lucien Georgelinin aprikoosihillo on herkullisen hedelmäinen hillo, joka on valmistettu vain luonnollisista raaka-aineista. Se sisältää 55 % auringon alla kasvaneita aprikooseja, jotka on keitetty ruokosokerin, pektiinin ja sitruunamehun kanssa herkulliseksi hilloksi. Kokeile niin juustojen, jäätelön, pannukakun, ohukaisten kuin croissantin kanssa.

    Lisää ostoskoriin

  • luomu mansikkahillo 320g
    4,25 sis Alv
    Lisää ostoskoriin

  • persikka omena sosejalkiruoka 2x100g
    2,85 sis Alv

    Persikka-omenasose on terveellinen ja herkullinen välipala tai jälkiruoka mihin hetkeen vain päivässä. Se on herkullisen sileää ja samettista. Lisäksi soseessa on käytetty väin luonnollisia raaka-aineita, ja se on täyttä hedelmää. Saat parhaan makunautinnon, kun otat soseen suoraan jääkaapista ennen avaamista.

    Lisää ostoskoriin

  • omenasosejalkiruoka 2x 100g
    2,50 sis Alv

    Ranskalainen luomu-omenasosejälkiruoka on valmistettu vanhasta, perinteisestä omenalajikkeesta, ja se on täynnä herkullisia, aitoja omenan aromeja. Tässä on täydellinen jälkiruoka tai välipala terveellisiä vaihtoehtoja arvostavalle. Sose on samettisen sileää ja valmistettu vain luonnollisista raaka-aineista. Saat parhaan makunautinnon, kun otat omenasoseen suoraan jääkaapista ennen avaamista.

    Lisää ostoskoriin

  • 290 oliivit tumma maustettu timjamilla kiveton
    5,20 sis Alv

    Provencelaisen Olives Arnaud’n timjamilla maustetut kivettömät tummat oliivit on valmistettu kreikkalaiseen tapaan. Auringonkukkaöljyyn säilötyt ja timjamilla maustetut tummat oliivit on valmistettu vain parhaimmista oliiveista ja luonnollisista raaka-aineista, minkä kyllä huomaa maussa!

    Lisää ostoskoriin