Teemat
23 -tuotteet
-
4,80Arvostelu tuotteesta: 4.00 / 5
Lucien Georgelinin appelsiini-greippi-sitruunahillo on raikas tuulahdus aurinkoisesta Lounais-Ranskasta. Kirpeiden sitrushedelmien aromit pehmenevät makean omenan kanssa ja muodostavat harmonisen makuyhdistelmän. Laadukas ja perinteisellä reseptillä valmistettu luomuhillo ei tarvitse lisäksi mitään keinotekoisia aromeja tai säilöntäaineita!
-
4,80
Williams-päärynöistä valmistettu ja vaniljalla maustettu Lucien Georgelinin päärynähillo on korkealaatuinen luomuhillo vaativillekin herkkusuille. Se valmistetaan vain parhaimmista ja puhtaista raaka-aineista ilman keinotekoisia aromeja tai säilöntäaineita. Tästä pitävät kaikki vauvasta vaariin!
-
5,75
Italian ehkä tunnetuin pastalaji eli spagetti maistuu kaikille vauvasta vaariin. Toscanalainen Morellin perinteinen pastatehdas valmistaa aidon italialaisen spagettinsa durumvehnäjauhoista, joissa on käytetty mukana vehnänalkiota. Tämä säilöö pastaan enemmän vitamiineja sekä aromeja. Keittoaika 8 minuuttia.
-
4,50Arvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
Madeleine-kakut ovat Ranskassa suosittuja, pieniä simpukanmuotoisia leivoksia. Perinteiset madeleine-kakut maistuvat niin lapsille kuin aikuisille, iltapäivän goûter-välipalalla tai kahvitauolla. Madeleinet sopivat erityisen hyvin kastettavaksi niin kahviin, teehen, kaakaoon kuin vaikka maitolasilliseen.
-
7,90Arvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
Italian ehkä tunnetuin pastalaji eli spagetti maistuu kaikille vauvasta vaariin. Toscanalainen Morellin perinteinen pastatehdas valmistaa aidon italialaisen spagettinsa durumvehnäjauhoista, joissa on käytetty mukana vehnänalkiota. Tämä säilöö pastaan enemmän vitamiineja sekä aromeja. Keittoaika 8 minuuttia.
-
4,25Arvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
Mariangela Prunotton luomutomaattipassata on valmistettu auringon kypsyttämistä italialaisista tomaateista, jotka on poimittu juuri oikealla hetkellä. Tomaattipassatta eli paseeratut tomaatit on keitetty ja säilötty pelkistä luomutomaateista, eikä siihen ole lisätty mitään muuta. Käytä sellaisenaan tomaattikastikkeena tai muun kastikkeen pohjana.
-
4,90
Aito italialainen punainen pesto valmistetaan auringon kypsyttämistä luomutomaateista ja muun muassa cashewpähkinöistä, jotka antavat oman erityislaatuisen arominsa tälle herkulliselle luomupestolle. Voimakkaanmakuinen mutta tasapainoinen pesto sopii moneen käyttötarkoitukseen aina bruschetasta pastaan ja crostineille. Kokeile myös sellaisenaan esimerkiksi punaisen lihan tai kanan lisukkeena tai täytteenä!
-
4,90
Aito italialainen vihreä pesto valmistetaan tuoreesta luomubasilikasta, ekstraneitsytoliiviöljystä, pinjansiemenistä, merisuolasta ja sitruunamehusta – ilman mitään keinotekoisia aromeja tai ainesosia. Elokuussa käsin kerättävä basilika käytetään heti tuoreeltaan, mikä takaa peston aidot ja herkulliset aromit. Kokeile ja löydä uusi suosikkipestosi!
-
9,90Arvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
Ranskalaisen Maison Pébeyren mustatryffeliöljy valmistetaan korkealaatuisesta auringonkukkaöljystä ja maustetaan aidolla mustatryffelillä. Auringonkukkaöljyn neutraali maku jättää hyvin tilaa mustatryffelin täyteläiselle maulle. Kokeile niin pastalle, risotolle, liharuoille kuin perunamuusin maustajaksi!
-
4,65
Italialaisen Mariangela Prunotton valmis tomaattikastike pizzalle on käyttövalmis, luomutomaateista valmistettu tomaattikastike aitoon italialaistyyliseen pizzaan. Kastike on tehty perinteisellä reseptillä ja vain parhaista, käsin valituista lähialueen raaka-aineista. Pizzan lisäksi kokeile tomaattikastiketta myös pastan kanssa!
-
6,20
Morellin pastatehtaan täysjyväfusilli on terveellinen ja herkullinen pasta, joka sopii erityisen hyvin maistuvien erilaisten kastikkeiden kanssa. Täysjyväfusilli imee itseensä hyvin kastiketta, minkä takia pastasta tulee entistäkin maistuvampaa. Se sopii hyvin ruokalajeihin, joissa pastan halutaan säilyttävän muotonsa. Kokeile esimerkiksi erilaisissa uunipastoissa! Keittoaika 8 minuuttia.