13 -tuotteet

  • vongole simpukkainen pastakastike 300g min
    5,90

    Lisää ostoskoriin
  • luomu appelsiini greippi sitruunahillo min
    4,80

    Lucien Georgelinin appelsiini-greippi-sitruunahillo on raikas tuulahdus aurinkoisesta Lounais-Ranskasta. Kirpeiden sitrushedelmien aromit pehmenevät makean omenan kanssa ja muodostavat harmonisen makuyhdistelmän. Laadukas ja perinteisellä reseptillä valmistettu luomuhillo ei tarvitse lisäksi mitään keinotekoisia aromeja tai säilöntäaineita!

    Lisää ostoskoriin
  • paarynahillo williams luomu 320 g min
    4,80

    Williams-päärynöistä valmistettu ja vaniljalla maustettu Lucien Georgelinin päärynähillo on korkealaatuinen luomuhillo vaativillekin herkkusuille. Se valmistetaan vain parhaimmista ja puhtaista raaka-aineista ilman keinotekoisia aromeja tai säilöntäaineita. Tästä pitävät kaikki vauvasta vaariin!

    Lisää ostoskoriin
  • madeleines kakut min
    4,50

    Madeleine-kakut ovat Ranskassa suosittuja, pieniä simpukanmuotoisia leivoksia. Perinteiset madeleine-kakut maistuvat niin lapsille kuin aikuisille, iltapäivän goûter-välipalalla tai kahvitauolla. Madeleinet sopivat erityisen hyvin kastettavaksi niin kahviin, teehen, kaakaoon kuin vaikka maitolasilliseen.

    Lisää ostoskoriin
  • 290 oliivit tumma maustettu timjamilla kiveton
    4,90

    Provencelaisen Olives Arnaud’n timjamilla maustetut kivettömät tummat oliivit on valmistettu kreikkalaiseen tapaan. Auringonkukkaöljyyn säilötyt ja timjamilla maustetut tummat oliivit on valmistettu vain parhaimmista oliiveista ja luonnollisista raaka-aineista, minkä kyllä huomaa maussa!

    Lisää ostoskoriin
  • 291 oliivit vihrea maustettu provencen yrteilla kiveton
    4,50

    Provencelaisen Olives Arnaud’n vihreät kivettömät oliivit ovat vähäsuolaisia ja maustettu Provencen yrteillä. Oliivit on säilötty auringonkukkaöljyyn. Tässä on todellinen herkkutuote oliivien ystäville!

    Lisää ostoskoriin
  • Kesätryffelicarpaccio
    14,90

    Ranskalaisen La Maison Godardin kesätryffelicarpaccio on oliiviöljyyn säilöttyjä hienoja kesätryffelin viipaleita. Tarjoile sellaisenaan paahtoleivän kanssa tai esimerkiksi perinteisen carpaccion päällä!

    Lisää ostoskoriin
  • Musta talvitryffeliöljy 100ml
    9,90

    Ranskalaisen Maison Pébeyren mustatryffeliöljy valmistetaan korkealaatuisesta auringonkukkaöljystä ja maustetaan aidolla mustatryffelillä. Auringonkukkaöljyn neutraali maku jättää hyvin tilaa mustatryffelin täyteläiselle maulle. Kokeile niin pastalle, risotolle, liharuoille kuin perunamuusin maustajaksi!

    Lisää ostoskoriin
  • aamiaiskakku
    7,60

    Bretagnelainen Quatre Quart -aamiaiskakku on vapaapäivän aamiaisen kruunaava herkku. Aitoon voihin leivottu pehmeä kakku sopii täydellisesti kuumaan juomaan dippailuun sekä sellaisenaan nautittavaksi esimerkiksi hillon, hunajan tai ”maitohillon” eli confiture de lait’n kanssa.

    Lue Lisää
  • palet keksipaketti 200g
    3,95

    ei saatavilla

    Paksut ja rapeat palet-keksit valmistetaan perinteiseen bretagnelaiseen tapaan suolaiseen voihin. Kullankeltaisiksi paahtuneet keksit ovat maistuva herkku sellaisenaan nautittavaksi kahvihetkeen.

    Lue Lisää
  • galette keksipaketti 180g min
    3,20

    ei saatavilla

    Bretagnen kuuluisat galette-keksit leivotaan aitoon voihin, mikä takaa keksien rapean koostumuksen ja vastustamattoman maun. DeliDelin galettet leivotaan perinteisellä reseptillä ilman lisä- tai säilöntäaineita. Kokeile ja ihastu galettien hurmaavaan kinuskimaiseen makuun!

    Lue Lisää
  • luomu vadelmahillo g
    4,80

    Lucien Georgelinin luomuvadelmahillo on puhtaista raaka-aineista sekä vähemmällä sokerilla valmistettu ihanan marjaisa vadelmahillo. Hillo valmistetaan perinteisellä reseptillä pitkään keittäen kuten kotona sekä puhtaista raaka-aineista. Hillo sisältää 50 % täyttä vadelmaa sekä 11 % omenaa, mikä vähentää hillon sokerin tarvetta.

    Lue Lisää
  • Valkotryffelillä maustettu oliiviöljy 100ml
    9,90

    Saat valkotryffelin herkullisen aromin helposti ruokaan kuin ruokaan Maison Pébeyren valkotryffelillä maustetulla oliiviöljyllä. Oliiviöljyn ja valkotryffelin pehmeät maut sekoittuvat harmonisesti yhteen ja jättävät samettisen jälkimaun. Kokeile öljyä maustamaan niin pastat, risotot kuin perunamuusin.

    Lue Lisää