3 eri hyytelöä juustolle -lahjapakkaus

19,00

Täydellinen lahja juustojen ystävälle tai juustomaisteluillan tuliaisiksi on DeliDelin kolmen eri hyytelön lahjapakkaus. Hyytelöt sopivat erityisen hyvin tietyille juustoille, ja niillä juustoista löytää uusia ennenkokemattomia maku-ulottuvuuksia. Hyytelöt on valmistettu vain luonnollisista raaka-aineista ilman keinotekoisia aineita. Pakkauksen hyytelöt ovat:
Siideri-, omena- & calvadoshyytelö camambert- / Pont l’Evéque -juustolle
Valkoviini- & päärynähyytelö roquefort-/sinihomejuustolle
Viikuna- & saksanpähkinähillo.

tuotetunnus (SKU) 4887 Osastot: ,
Valmistaja:

Kuvaus

Siideri-, omena- & calvadoshyytelö on käsityönä tehty herkullinen kumppani erityisesti camembert-, pont l’Evêque- ja livarot-juustoille. Hyytelön omenaiset komponentit tulevat Normandiasta, joka on kuulu omenoistaan sekä tietenkin Calvadoksen alueestaan. Kokeile sellaisenaan juustoille tai erityisherkkuna paahdetun camembertpalan kanssa, joka on kruunattu hasselpähkinärouheella.
Täydelliseen suolaisen ja makean yhdistelmään tarvitset DeliDelin valkoviini- & päärynähyytelön sekä sinihomejuustoa. Valkoviinipohjaiset hyytelöt sopivat erityisen hyvin sinihomejuuston kanssa kuten myös päärynä. Kokeile hyytelö roquefort- tai muiden sinihomejuustojen kanssa sekä erilaisten valkoisten kalojen kanssa.
Viikuna- & saksanpähkinähillo on erityisen täydellinen kumppani vuohenjuustolle. Kokeile hilloa sellaisenaan chèvren kera, tai lisää sitä nokare paahdetun vuohenjuustopalan päälle salaatissa tai jopa vuohenjuustotoastin oheen. Kokeile sitä myös Maroilles-juuston tai erilaisten sinihomejuustojen kanssa.

katso hyytelöt

Lisätiedot

Paino 400 g (gramma)
TÄYSI LAATIKKO: 12

Energia: Rasva: josta tyydyttynyttä: Hiilihydratit: josta sokeri: Proteiini: Suola: Kuitu:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *