Ekstraneitsytoliiviöljy, Cuvée César, La Maison Alziari 250 ml

12,90

Cuvée César -ekstraneitsytoliiviöljyä on valmistettu La Maison Alziarin omien tarhojen oliiveista jo vuodesta 1868 Provencessa, Nizzassa. Kyseessä on vain yhdestä lajikkeesta, Cailletier-oliivista, valmistettu öljy. Cuvée César -oliiviöljy on hyvin kevyt, ja siitä voi löytää hentoja mantelin ja artisokan aromeja. Keveytensä takia öljy sopii parhaiten salaatteihin sekä tuoreille vihanneksille.

tuotetunnus (SKU) 1149 Osasto: Avainsana tuotteelle
Valmistaja:

Kuvaus

Eteläranskalaisen La Maison Alziarin Cuvée César -ekstraneitsytoliiviöljy valmistetaan talon omilta mailta kerätyistä Cailletier-lajikkeen oliiveista. Kylmäpuristetussa oliiviöljyssä on hyvin vaalea, kevyesti kultainen väri, ja päällimmäisinä aromeina tästä kevyestä öljystä voi aistia kuivaa ruohomaisuutta sekä mantelia ja artisokkaa. Kylmäpuristuksen aikana lämpötila öljyssä ei nouse missään vaiheessa yli 27 asteen. Oliiviöljyn happopitoisuus on alle 0,8 %.
Kuten laadukkaat viinitkin, oliiviöljyt eivät pidä lämpötilojen vaihtelusta. Tämän takia öljyä kannattaa säilyttää kaapin sisällä tai ainakin kauempana ikkunasta.

ekstra neitsytoliiviöljy
extra virgin olivolja

Lisätiedot

Paino 500 g (gramma)
Alkuperämaa

Oliiviöljy

Mieto

EAN KOODI: 3760171283851
TÄYSI LAATIKKO: 6

Energia: 3696kJ / 899kcal Rasva: 99.9g josta tyydyttynyttä: 14g Hiilihydratit: 0g josta sokeri: 0g Proteiini: 0g Suola: 0g Kuitu:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *