100 % lakritsi, ”Black label”, D.O.P Calabria 40 g

6,90

Italialaisen Amarellin perinteinen ”Black label” -lakritsi on tehty vain ja ainoastaan lakritsijuuresta. Se ei sisällä mitään muita ainesosia, ja se on valmistettu perinteiseen calabrialaiseen tapaan. Siitä todisteena lakritsilla on D.O.P-alkuperämerkintä.

Black label -lakritsilla on vahva ja tunnistettava maku, jota ei voi sekoittaa muihin lakritsoihin. Se on luontaisesti gluteeniton, sokeriton ja laktoositon. Lakritsi on pakattu tyylikkääseen peltirasiaan.

tuotetunnus (SKU) 9991 Osasto:
Valmistaja:

Kuvaus

Amarelli on perinteinen italialainen lakritsinvalmistaja, joka aloitti toimintansa Calabriassa jo vuonna 1731. Amarellin lakritsituotteet valmistetaan edelleen perinteisiä valmistustapoja kunnioittaen, modernia teknologiaa kuitenkin hyödyntäen.

Encyclopædia Britannican mukaan maailman paras lakritsa valmistetaan Calabriassa. Lakritsijuuresta (Glycyrrhiza Glabra) uutettua nestettä on käytetty jo vuosisatojen ajan herkutteluun sekä lääkinnällisiin tarkoituksiin.

Poimimisen jälkeen lakritsijuuret käsitellään perinteisin menetelmin, jolloin juuresta tulee mustaa, tuoksuvaa ja kiiltävää lakritsia. Vaikka nykyisin teknologia valvoo juurien valintaa, nesteen uuttamista, sen keittämistä ja sakeutusta, viimeisen silauksen herkuille antaa perinteinen lakritsimestari, joka valvoo, että lakritsi on koostumukseltaan juuri oikeanlaista. Lopulta paksu, musta, kiiltävä ja tuoksuva taikina leikataan halutun muotoisiksi paloiksi.

Aineosat:

Innehåll:

Mahdolliset allergeenit:

Ravintosisältö:
Energia:
Rasva: josta tyydyttynyttä: Hiilihydratit: josta sokeri: Proteiini: Suola: Kuitu:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisätiedot

Paino 40 g (gramma)
Alkuperämaa

EAN KOODI: 8013299400422
KPL LAATIKOSSA: 48
amarelli 100 lakritsi dop calabria 40g min

100 % lakritsi, ”Black label”, D.O.P Calabria 40 g

6,90