Lakritsi-minttupastillit 60 g

3,90

Amarellin lakritsi-minttupastillit ovat raikas makuyhdistelmä perinteistä italialaista lakritsijuurta ja minttua. Mustaa lakritsisydäntä ympäröi mintunmakuinen kuori, ja viimeisenä silauksena pinnalla on ohut kerros sokeria. Pastillit sisältävät vain luonnollisia ainesosia ja aromeja.

tuotetunnus (SKU) 9993 Osasto:
Valmistaja:

Kuvaus

Amarelli on perinteinen italialainen lakritsinvalmistaja, joka aloitti toimintansa Calabriassa jo vuonna 1731. Amarellin lakritsituotteet valmistetaan edelleen perinteisiä valmistustapoja kunnioittaen, modernia teknologiaa kuitenkin hyödyntäen.

Encyclopædia Britannican mukaan maailman paras lakritsa valmistetaan Calabriassa. Lakritsijuuresta (Glycyrrhiza Glabra) uutettua nestettä on käytetty jo vuosisatojen ajan herkutteluun sekä lääkinnällisiin tarkoituksiin.

Poimimisen jälkeen lakritsijuuret käsitellään perinteisin menetelmin, jolloin juuresta tulee mustaa, tuoksuvaa ja kiiltävää lakritsia. Vaikka nykyisin teknologia valvoo juurien valintaa, nesteen uuttamista, sen keittämistä ja sakeutusta, viimeisen silauksen herkuille antaa perinteinen lakritsimestari, joka valvoo, että lakritsi on koostumukseltaan juuri oikeanlaista.

Aineosat:

Innehåll:

Mahdolliset allergeenit:

Ravintosisältö:
Energia:
Rasva: josta tyydyttynyttä: Hiilihydratit: josta sokeri: Proteiini: Suola: Kuitu:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisätiedot

Paino 50 g (gramma)
Alkuperämaa

EAN KOODI: 8013299007232
KPL LAATIKOSSA: 36
amarelli lakritsi minttupastilli 60g 2 min

Lakritsi-minttupastillit 60 g

3,90