Lakritsijuuri 30 g

3,90

Italialainen kokonainen lakritsijuuri on aitoa calabrialaista lakritsijuurta (Glycyrrhiza Glabra). Juuripaloja voi imeskellä sellaisenaan tai kuorittuna, jolloin suuhun saa voimakkaan ja 100-prosenttisesti luonnollisen lakritsin maun. Juurista voi myös hauduttaa teetä, tai niillä voi maustaa esimerkiksi likööriä.

Lakritsijuuri kannattaa säilyttää viileässä ja kuivassa paikassa, jotta ne säilyttävät luonnolliset ominaisuutensa.

tuotetunnus (SKU) 9995 Osasto:
Valmistaja:

Kuvaus

Amarelli on perinteinen italialainen lakritsinvalmistaja, joka aloitti toimintansa Calabriassa jo vuonna 1731. Amarellin lakritsituotteet valmistetaan edelleen perinteisiä valmistustapoja kunnioittaen, modernia teknologiaa kuitenkin hyödyntäen.

Encyclopædia Britannican mukaan maailman paras lakritsa valmistetaan Calabriassa. Lakritsijuuresta (Glycyrrhiza Glabra) uutettua nestettä on käytetty jo vuosisatojen ajan herkutteluun sekä lääkinnällisiin tarkoituksiin.

Poimimisen jälkeen lakritsijuuret käsitellään perinteisin menetelmin, jolloin juuresta tulee mustaa, tuoksuvaa ja kiiltävää lakritsia. Vaikka nykyisin teknologia valvoo juurien valintaa, nesteen uuttamista, sen keittämistä ja sakeutusta, viimeisen silauksen herkuille antaa perinteinen lakritsimestari, joka valvoo, että lakritsi on koostumukseltaan juuri oikeanlaista.

Aineosat:

Innehåll:

Mahdolliset allergeenit:

Ravintosisältö:
Energia:
Rasva: josta tyydyttynyttä: Hiilihydratit: josta sokeri: Proteiini: Suola: Kuitu:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisätiedot

Paino 30 g (gramma)
Alkuperämaa

EAN KOODI: 8013299006921
KPL LAATIKOSSA: 12
amarelli lakritsijuuri 30g min

Lakritsijuuri 30 g

3,90