Ankanmaksalla täytetty ankanrinta on Ranskan Périgueux’n alueelle tyypillinen herkku. Se sisältää jopa 20 % aitoa lounaisranskalaista ankanmaksaa. Viipaloi täytetty ankanrinta sellaisenaan ja tarjoile makuhermoja kutkuttavana alkuruokana.
Ankanmaksalla täytetty ankanrinta 380 g
21,50
Kuvaus
Perinteisiin foie gras -herkkuihin erikoistunut La Maison Godard tunnetaan korkealaatuisista ja perinteisin reseptein valmistetuista tuotteistaan. Sen ankanmaksalla täytetty ankanrinta on valmistettu täysin Ranskassa kasvatetuista ankoista.
Vinkki: Laita täytetty ankanrinta jääkaappiin ennen tarjoilua. Ota se huoneenlämpöön juuri ennen tarjoilua ja viipaloi se sopiviksi annospaloiksi. Tarjoile aperitiivina, alkupalana tai raikkaan salaatin kera.
Avaamisen jälkeen ankanrinta tulee säilyttää jääkaapissa ja nauttia 48 tunnin kuluessa.
Lisätiedot
Paino | 380 g (gramma) |
---|---|
Alkuperämaa | EAN KOODI: | 3461951006997 |
TÄYSI LAATIKKO: | 6 |
Energia: Rasva: josta tyydyttynyttä: Hiilihydratit: josta sokeri: Proteiini: Suola: Kuitu:
Pekka Hömmö (varmistettu kirjoittaja) –
👍👍👍 laatu tuote