La Maison Godardin perinteinen ankkapatee on korkealaatuinen foie gras -herkku Etelä-Ranskasta. Se sisältää 50 % valmistajan laadukasta ankanmaksa-blocia. Ankkapateessa ei ole käytetty lainkaan keinotekoisia aromeja tai lisä- ja säilöntäaineita.
Ankanpaté jossa 50% ankanmaksa 70g
- "Enchaud-nyhtöpossu 450 g" ei voi lisätä ostoskoriin, koska tuote on loppunut varastosta.
5,95
Kuvaus
Paté de Fois de Canard eli ankkapatee on pääosin ankanmaksasta valmistettu herkullinen perinteinen patee. Se on valmistettu perinteisellä reseptillä vain korkealaatuisimmista raaka-aineista. Tarjoile viileänä alkupalana, suolaisena suupalana tai noutopöydässä!
Aineosat: ankanmaksa bloc 50%, sianliha, ankanmaksa, muna, suola, armagnac, mausteet, sokeri,
Innehåll:
Mahdolliset allergeenit:
Ravintosisältö:
Energia:
Rasva:
josta tyydyttynyttä:
Hiilihydratit:
josta sokeri:
Proteiini:
Suola:
Kuitu:
Lisätiedot
Paino | 70 g (gramma) |
---|---|
Alkuperämaa | EAN KOODI: | 3461950020741 |
KPL LAATIKOSSA: | 12 |
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.