Apteekkarin luksusoliiviöljy Picholine 500ml

24,90

Véritable « star » des arômes!
Ranskalaisen Chateau d’Estoublonin apteekkarin oliiviöljyt ovat todellisia luksusoliiviöljyjä. Ne palkittiin kultamitalilla vuoden 2020 International Olive Oil Competitionissa New Yorkissa, joten niitä voi kiistatta pitää maailman parhaimpina. Picholine-ekstraneitsytoliiviöljy on voimakas, todella vihreä sekä ruohoinen. Öljystä löytyy niin artisokan kuin vihreän omenan aromeja. Öljy on tuotettu biodynaamisesti tilalla kasvatetuista omista oliiveista. Picholine-oliiviöljyä ei kannata käyttää ruoanlaitossa, jolloin siitä lähtevät sen herkulliset aromit. Sen sijaan öljyä kannattaa käyttää sellaisenaan salaateissa, keitoissa, pastan ja risoton päällä tai esimerkiksi yrttiöljyissä.

Lisätiedot

Paino500 g
EAN KOODI: 3433110000405
KOKO LAATIKKO: 6

Sisältö: ekstra neitsytoliiviöljy
Innehål: extra virgin olivolja
Allergiat:

Energia: 3700 kJ / 899 kcal
Rasva: 90g
josta tyydyttynyttä: 15g
Hiilihydratit: 0g
josta sokeri: 0g
Proteiini: 0g
Suola: 0g
Kuitu:

tuotetunnus (SKU) 5502 Osasto:
Valmistaja:

Kuvaus

Apteekkarin oliiviöljyt ovat saaneet nimensä pullojensa muotoilusta, joka on saanut inspiraatiota vanhoista apteekin pulloista. Pelkistä Picholine-oliiveista valmistettu ekstraneitsytoliiviöljy valmistetaan Chateau d’Estoublonin omissa tarhoissa kasvaneista oliiveista ja pullotetaan omassa pullottamossa. Näin oliivit saadaan kriittisen ensimmäisen vuorokauden aikana puristamolle, jotteivät kerättyjen oliivien aromit ja antioksidantit häviä matkalla tuotantolaitokselle. Oliivit on viljelty biodynaamisesti.
Picholine-ekstraneitsytoliiviöljy on maultaan voimakas ja intensiivinen, jopa hieman pippurinen. Aromeina öljyssä on paljon vihreyttä ja ruohomaisuutta, omenaa ja artisokkaa. Jotteivät öljyn aromit ja terveelliset antioksidantit kärsisi kuumentamisesta, kannattaa öljyä käyttää kylmänä sellaisenaan tai esimerkiksi yrttiöljyssä; kastikkeessa kalalle tai lihalle, viimeisenä silauksena pastalle tai risotolle, tai minkä tahansa valmiin ruoan maustamiseen.