Tilauksesi lähtee 1-2 päivän sisällä*
*jos kaikki tuotteet ovat varastossa
Lähipaketti nyt alk. 5,89€ (norm.6,90€)
Toimitus kotiin alk. 9,90€ (norm.13€)
ILMAINEN POSTI TAI MATKAHUOLTOPAKETTI
YLI 60€ TILAUKSIIN

Apteekkarin luksusoliiviöljy Picholine 500ml

24,90

Véritable « star » des arômes!
Ranskalaisen Chateau d’Estoublonin apteekkarin oliiviöljyt ovat todellisia luksusoliiviöljyjä. Ne palkittiin kultamitalilla vuoden 2020 International Olive Oil Competitionissa New Yorkissa, joten niitä voi kiistatta pitää maailman parhaimpina. Picholine-ekstraneitsytoliiviöljy on voimakas, todella vihreä sekä ruohoinen. Öljystä löytyy niin artisokan kuin vihreän omenan aromeja. Öljy on tuotettu biodynaamisesti tilalla kasvatetuista omista oliiveista. Picholine-oliiviöljyä ei kannata käyttää ruoanlaitossa, jolloin siitä lähtevät sen herkulliset aromit. Sen sijaan öljyä kannattaa käyttää sellaisenaan salaateissa, keitoissa, pastan ja risoton päällä tai esimerkiksi yrttiöljyissä.

Referenssi: 5502 Osastot: , Ean koodi: 3433110000405 Koko laatikko: 6 Sisältä: ekstra neitsytoliiviöljy Innehål: extra virgin olivolja
Jaa ystävien kesken
Valmistaja:

Kuvaus

Apteekkarin oliiviöljyt ovat saaneet nimensä pullojensa muotoilusta, joka on saanut inspiraatiota vanhoista apteekin pulloista. Pelkistä Picholine-oliiveista valmistettu ekstraneitsytoliiviöljy valmistetaan Chateau d’Estoublonin omissa tarhoissa kasvaneista oliiveista ja pullotetaan omassa pullottamossa. Näin oliivit saadaan kriittisen ensimmäisen vuorokauden aikana puristamolle, jotteivät kerättyjen oliivien aromit ja antioksidantit häviä matkalla tuotantolaitokselle. Oliivit on viljelty biodynaamisesti.
Picholine-ekstraneitsytoliiviöljy on maultaan voimakas ja intensiivinen, jopa hieman pippurinen. Aromeina öljyssä on paljon vihreyttä ja ruohomaisuutta, omenaa ja artisokkaa. Jotteivät öljyn aromit ja terveelliset antioksidantit kärsisi kuumentamisesta, kannattaa öljyä käyttää kylmänä sellaisenaan tai esimerkiksi yrttiöljyssä; kastikkeessa kalalle tai lihalle, viimeisenä silauksena pastalle tai risotolle, tai minkä tahansa valmiin ruoan maustamiseen.

Lisätiedot

Paino 500 g