Italialainen mantelikakku 300 g

15,50

Italialaisen D. Barberon mantelikakku on leivottu kokonaan ilman vehnäjauhoja ja ainoastaan luonnollisista raaka-aineista. Se on ihanan pehmeä ja herkullinen leivonnainen, joka sisältää mantelia jopa 35 %. Kakkua makeuttavat myös aprikoosit ja akaasiahunaja. Mantelikakku on valmistettu perinteisellä reseptillä käsityönä ja paistettu perinteisessä laakeassa puu-uunissa.

tuotetunnus (SKU) 2293 Osasto:
Valmistaja:

Kuvaus

D. Barbero on jo 1800-luvulla perustettu perheyritys, joka on erikoistunut perinteiseen torrone-nougat’n ja suklaiden valmistamiseen. Valmistajan tuotteissa käytetään aina paikallisia ja korkealaatuisia raaka-aineita.

D. Barberon tuoteperheeseen kuuluvat myös Pasticceria Fratelli Panzinin käsintehdyn leipomukset. Panzinin valikoimien lippulaiva on käsin tehdyt, perinteiset Nocciolina-pähkinäkakut.

Kakku voi sisältää jäämiä vehnäjauhosta, muista pähkinöistä (hasselpähkinä) ja maidosta. Kakussa ei ole käytetty lainkaan keinotekoisia säilöntä- tai lisäaineita.

Aineosat:

Innehåll:

Mahdolliset allergeenit:

Ravintosisältö:
Energia:
Rasva: josta tyydyttynyttä: Hiilihydratit: josta sokeri: Proteiini: Suola: Kuitu:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisätiedot

Paino 80 g (gramma)
Alkuperämaa

Ruokavalio

ei gluteenia

KPL LAATIKOSSA: 18
barbero minikakku manteli 300g min

Italialainen mantelikakku 300 g

15,50