Italialaisen D. Barberon hasselpähkinä-suklaakakku on leivottu kokonaan ilman vehnäjauhoja ja ainoastaan luonnollisista raaka-aineista. Se on ihanan pehmeä ja herkullinen leivonnainen, joka sisältää piemontelaisia hasselpähkinöitä jopa 40 %. Kakkua makeuttavat myös ihanat suklaahiput. Hasselpähkinä-suklaakakku on valmistettu perinteisellä reseptillä käsityönä ja paistettu perinteisessä laakeassa puu-uunissa.
Italialainen hasselpähkinä-suklaakakku 300 g
15,50
Kuvaus
D. Barbero on jo 1800-luvulla perustettu perheyritys, joka on erikoistunut perinteiseen torrone-nougat’n ja suklaiden valmistamiseen. Valmistajan tuotteissa käytetään aina paikallisia ja korkealaatuisia raaka-aineita.
D. Barberon tuoteperheeseen kuuluvat myös Pasticceria Fratelli Panzinin käsintehdyn leipomukset. Panzinin valikoimien lippulaiva on käsin tehdyt, perinteiset Nocciolina-pähkinäkakut.
Kakku voi sisältää jäämiä vehnäjauhosta, muista pähkinöistä (hasselpähkinä) ja maidosta. Kakussa ei ole käytetty lainkaan keinotekoisia säilöntä- tai lisäaineita.
Aineosat:
Innehåll:
Mahdolliset allergeenit:
Ravintosisältö:
Energia:
Rasva:
josta tyydyttynyttä:
Hiilihydratit:
josta sokeri:
Proteiini:
Suola:
Kuitu:
Lisätiedot
Paino | 80 g (gramma) |
---|---|
Alkuperämaa | |
Ruokavalio | ei gluteenia |
KPL LAATIKOSSA: | 18 |
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.