Barbero minikakku suklaa ja hasselpähkinä 80g

5,50

D. Barberon hasselpähkinäinen ja suklaalla viimeistelty minikakku on kokonaan ilman vehnäjauhoja leivottu herkullisen pehmeä pähkinäkakku. Se sisältää hasselpähkinää jopa 40 % ja tummasuklaahippuja. Nocciolina-minikakku on leivottu vain puhtaista ja luonnollisista raaka-aineista käsityönä ja paistettu perinteisessä laakeassa puu-uunissa.

Varasto loppu

Lähetä minulle viesti kun tuotetta on taas varastossa

tuotetunnus (SKU) 2296 Osasto:
Valmistaja:

Kuvaus

Italialainen D. Barbero on jo 1800-luvulla perustettu perheyritys, joka on erikoistunut perinteiseen torrone-nougat’n ja suklaiden valmistamiseen. Valmistajan tuotteissa käytetään aina paikallisia ja korkealaatuisia raaka-aineita.
D. Barberon tuoteperheeseen kuuluvat myös Pasticceria Fratelli Panzinin käsintehdyn leipomukset. Panzinin valikoimien lippulaiva on käsin tehdyt, perinteiset Nocciolina-kakut. Jauhottomien hasselpähkinäkakkujen hasselpähkinät tulevat läheisestä Val Rilaten alueelta.
Kakku voi sisältää jäämiä vehnäjauhosta, muista pähkinöistä (manteli) ja maidosta. Kakussa ei ole käytetty lainkaan keinotekoisia säilöntä- tai lisäaineita.

Lisätiedot

Paino 80 g
Ean koodi: 8052740890122
Koko laatikko: 18

Energia: Rasva: josta tyydyttynyttä: Hiilihydratit: josta sokeri: Proteiini: Suola: Kuitu:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.