D. Barberon hasselpähkinäinen ja suklaalla viimeistelty minikakku on kokonaan ilman vehnäjauhoja leivottu herkullisen pehmeä pähkinäkakku. Se sisältää hasselpähkinää jopa 40 % ja tummasuklaahippuja. Nocciolina-minikakku on leivottu vain puhtaista ja luonnollisista raaka-aineista käsityönä ja paistettu perinteisessä laakeassa puu-uunissa.
Barbero minikakku suklaa ja hasselpähkinä 80g
5,50
Kuvaus
Italialainen D. Barbero on jo 1800-luvulla perustettu perheyritys, joka on erikoistunut perinteiseen torrone-nougat’n ja suklaiden valmistamiseen. Valmistajan tuotteissa käytetään aina paikallisia ja korkealaatuisia raaka-aineita.
D. Barberon tuoteperheeseen kuuluvat myös Pasticceria Fratelli Panzinin käsintehdyn leipomukset. Panzinin valikoimien lippulaiva on käsin tehdyt, perinteiset Nocciolina-kakut. Jauhottomien hasselpähkinäkakkujen hasselpähkinät tulevat läheisestä Val Rilaten alueelta.
Kakku voi sisältää jäämiä vehnäjauhosta, muista pähkinöistä (manteli) ja maidosta. Kakussa ei ole käytetty lainkaan keinotekoisia säilöntä- tai lisäaineita.
Aineosat:
Innehåll:
Mahdolliset allergeenit:
Ravintosisältö:
Energia:
Rasva:
josta tyydyttynyttä:
Hiilihydratit:
josta sokeri:
Proteiini:
Suola:
Kuitu:
Lisätiedot
Paino | 80 g (gramma) |
---|---|
Alkuperämaa | |
Ruokavalio | ei gluteenia |
EAN KOODI: | 8052740890122 |
KPL LAATIKOSSA: | 18 |
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.