Barbero minikakku suklaa ja hasselpähkinä 80g

5,50

Varasto loppu

Lähetä minulle viesti kun tuotetta on taas varastossa

D. Barberon hasselpähkinäinen ja suklaalla viimeistelty minikakku on kokonaan ilman vehnäjauhoja leivottu herkullisen pehmeä pähkinäkakku. Se sisältää hasselpähkinää jopa 40 % ja tummasuklaahippuja. Nocciolina-minikakku on leivottu vain puhtaista ja luonnollisista raaka-aineista käsityönä ja paistettu perinteisessä laakeassa puu-uunissa.

Lisätiedot

Paino 80 g
EAN KOODI: 8052740890122
KOKO LAATIKKO: 18

Sisältö:
Innehål:
Allergiat:

Energia:
Rasva:
josta tyydyttynyttä:
Hiilihydratit:
josta sokeri:
Proteiini:
Suola:
Kuitu:

tuotetunnus (SKU) 2296 Osasto:
Valmistaja:

Kuvaus

Italialainen D. Barbero on jo 1800-luvulla perustettu perheyritys, joka on erikoistunut perinteiseen torrone-nougat’n ja suklaiden valmistamiseen. Valmistajan tuotteissa käytetään aina paikallisia ja korkealaatuisia raaka-aineita.
D. Barberon tuoteperheeseen kuuluvat myös Pasticceria Fratelli Panzinin käsintehdyn leipomukset. Panzinin valikoimien lippulaiva on käsin tehdyt, perinteiset Nocciolina-kakut. Jauhottomien hasselpähkinäkakkujen hasselpähkinät tulevat läheisestä Val Rilaten alueelta.
Kakku voi sisältää jäämiä vehnäjauhosta, muista pähkinöistä (manteli) ja maidosta. Kakussa ei ole käytetty lainkaan keinotekoisia säilöntä- tai lisäaineita.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio