Béarnaise-kastike, 3 annospakkausta 150 g

3,90

Ranskalaisen keittiön yksi kiistämätön klassikko on béarnaise-kastike, joka on hollandaise-kastikkeen rakuunalla maustettu muunnos. Täydellisen béarnaise-kastikkeen saat vain lämmittämällä Maison Potier’n valmiin kastikeannospussin. Kastike tehdään vain parhaimmista raaka-aineista ilman keinotekoisia aromeja tai väriaineita. Yksittäiset annospussit takaavat hyvän säilyvyyden sekä mahdollistavat hävikin minimoimisen. Kokeile kastikesuosikkia esimerkiksi pihvin, kalan tai äyriäisten kanssa!

tuotetunnus (SKU) 9851 Osasto: Avainsana tuotteelle
Valmistaja:

Kuvaus

Maison Potier’n béarnaise-kastike on helppo, maukas ja korkealaatuinen valmisversio ranskalaisen keittiön yhdestä klassikosta. Maison Potier’n béarnaisella säästät itseltäsi monta työvaihetta vaativan urakan, ja saat itsellesi huippukeittiölaatuisen, vain aidoista ja parhaista raaka-aineista valmistetun kastikkeen. Maison Potier’n béarnaise-kastike ei sisällä lainkaan natriumglutamaattia, väriaineita, lisättyjä aromeja, palmuöljyä tai geenimuunneltuja ainesosia (GMO). Kastike sopii täydellisesti niin naudanlihalle, siipikarjalle, porsaanlihalle, perunoille, burgerille, kaloille, simpukoille, äyriäisille kuin kasviksille.
Käyttö: Leikkaa annospussin yläosa ja aseta pussi pystyyn mukiin tai mikron kestävään lasiin. Lämmitä 5–10 sekuntia. Kastikkeen voi lämmittää myös vesihauteessa pystyasennossa muutaman minuutin ajan.

vesi, voi, kerma, puna- ja valkoviinietikka, salottisipuli, kananmunan keltuainen, rakuuna, suola, muuneltu maissitärkkelys, ksantaanikumi, rosmariiniuute, rakuunaöljy, pippuri
smör, grädde, rödvitt vinäger, schalottenlök, äggula, dragon, salt, modifierad majsstärkelse, xantangummi, rosmarinekstrakt, dragonolja, peppar

Lisätiedot

Paino 100 g
Ean koodi: 3302762203017
Koko laatikko: 8

Energia: 1035kJ / 251kcal Rasva: 25g josta tyydyttynyttä: 17g Hiilihydratit: 4.5g josta sokeri: 1.1g Proteiini: 1.5g Suola: 1.5g Kuitu:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.