Appelsiinilla maustettu kreetalainen luomuoliiviöljy "NERANTZIO", Biolea 250 ml

10,90

 luomu tuote

Biolean appelsiinilla maustettu kreetalainen luomuoliiviöljy on ainutlaatuinen eksotiikkaa ja raikkautta huokuva oliiviöljy. Öljy valmistetaan puristamalla tilalla viljellyt ja tarkkaan valitut Koroneiki-oliivit kivimyllyssä yhdessä tuoreiden hapanappelsiinien kanssa. Näin syntyy öljy, jossa on raikas häivähdys lempeää appelsiininkukkaa ja kirpeää appelsiinia. Tässä on todellinen herkkuöljy ruoanlaittoon ja salaateille.

tuotetunnus (SKU) 1972 Osastot: , , ,
Valmistaja:

Kuvaus

Biolea on perheomisteinen oliiviöljytuottajatalo Kreetalla, joka on erikoistunut luomuoliiviöljyjen valmistukseen perinteisin puristusmenetelmin. Biolealla yhdistyvät innovaatio ja perinteet sekä vastuullisuus luoden korkealaatuisia öljyjä.

Oliivit murskataan ja puristetaan perinteisillä myllykivillä, mikä säästää parhaiten niiden ravintoarvot sekä luo öljyihin niiden miedon ja makeahkon maun. Perinteinen menetelmä on työläämpi ja vaatii erikoisosaamista, mutta Biolealla on haluttu pitää siitä kiinni korkeamman laadun varmistamiseksi.

Biolean oliivit kasvavat Kreetalla Astrikasin alueella 300 metriä merenpinnan yläpuolella. Välimerellinen kuiva mikroilmasto synnyttää viljeltävään Koroneiki-lajikkeeseen sille tyypilliset ominaisuudet. Oliivit viljellään luonnonmukaisesti ilman kemiallisia lannoitteita tai torjunta-aineita. Oliivipuita ei myöskään keinokastella, jotta saaren vesivarantoja saadaan säästettyjä ja toisaalta vältetään vesiletkuista irtoavien mikromuovien kulkeutuminen luontoon. Tilan pelloilla ei nähdä raskaita koneita, mikä taas estää saaren herkän maaperän eroosiota.

Oliivien hellävaraisten viljely- ja prosessointimenetelmien ansiosta Biolean oliiviöljyissä on runsaasti antioksidantteja ja terveyttä hyödyttäviä ominaisuuksia. Öljyt sisältävät jopa seitsemän kertaa enemmän polyfenoleja kuin oliiviöljyt keskimäärin. Öljy sisältää todistetusti hydroksityrosolia yli 5 mg /20 g. Päivittäin nautittuna 20 g Biolean oliiviöljyä suojaa veren lipidejä oksidatiiviseltä stressiltä (ks. EU:n komission asetus 432/2012).

Aineosat: ekstra neitsytoliiviöljy

Innehåll: extra virgin olivolja

Mahdolliset allergeenit:

Ravintosisältö:
Energia:
Rasva: josta tyydyttynyttä: Hiilihydratit: josta sokeri: Proteiini: Suola: Kuitu:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisätiedot

Paino 250 g (gramma)
Alkuperämaa

Ruokavalio

luomu

EAN KOODI: 5204038421300
KPL LAATIKOSSA: 12
biolea appelsiini min

Appelsiinilla maustettu kreetalainen luomuoliiviöljy "NERANTZIO", Biolea 250 ml

10,90