Kuvaus
Ranskalaisen Lobodis-kahvipaahtimon bolivialaiset pure origine eli single origin -kahvipavut ovat puhdasta luomuviljelyä sekä Reilun kaupan kriteereiden mukaisesti tuotettuja. Pavut kasvatetaan Andien rinteillä 1 000 – 1 200 metrin korkeudessa, Yuangasin alueella Caranavin maakunnassa, jossa vuoria rajaavat Amazonin sademetsä sekä vuoristoarot. Alueen kuuma ja kostea ilmasto hellii kahvipapujen kasvua. Luomuviljellyt pavut kerätään käsin, ja Lobodis’n tumma paahtaminen saa niihin aikaan voimakkaan ja tasapainoisen aromin.
Valmistus: espressokone, jauhatus käsin tai koneellisesti.
Annostelu: 7–10 g tai 1 ruokalusikallinen jauhettua kahvia per kuppi.
Pakkauksen koko: 1 kg, 140 kuppia.
Säilytys: mieluiten läpinäkymätön ja ilmatiivis purkki valolta suojattuna.
Lajittelu: käytetyt kahvipavut voi kierrättää biojätteenä. Pakkaus hävitetään poltettavien jätteiden mukana.
Tuotearvioita ei vielä ole.