Valkosipulilla maustettu oliiviöljy, Galantino 100 ml

4,80

Italialaisen Galantinon valkosipulilla maustettu oliiviöljy on valmistettu ainoastaan luonnollisista, tuoreista ja korkea-laatuisista raaka-aineista. Extra virgin -oliiviöljyn lisäksi öljy sisältää ainoastaan tuoretta valkosipulia.

Kokeile keittojen, kastikkeiden, lihojen, kasvisten tai bruschetan maustajana. Se on myös täydellinen viimeistelijä pastan tai pizzan päälle.

tuotetunnus (SKU) 1976 Osastot: , Avainsana tuotteelle
Valmistaja:

Kuvaus

Galantinon oliiviöljyt tuotetaan Italian Apuliassa (it. Puglia), joka on maailman suurin extra virgin -oliiviöljyn tuottaja-alue koko maailmassa. Galantinon oliivitalo perustettiin jo 1926, kun Vito Galantino osti vanhan 1800-luvun myllyn ja muutti sen oliivipuristamoksi. Oliiviöljyn valmistus on siirtynyt jo kolme sukupolvea eteenpäin.

Nykyisin Galantino käyttää öljyissään vain itse viljelemiään oliiveja sekä luottamiltaan viljelijöiltä hankkimiaan oliiveja. Ne poimitaan käsin tai moderneilla apuvälineillä juuri oikean kypsyisinä lokakuun puolesta välistä joulukuun loppuun ulottuvana ajanjaksona.

Poiminnan jälkeen öljyissä käytettävät oliivit valitaan huolellisesti, minkä jälkeen ne huuhdellaan ja murskataan. Tämä kaikki tapahtuu vain tuntien kuluessa poiminnasta.

Öljyjen laatua tarkkaillaan laboratoriokokeilla sekä aistinvaraisesti. Oliivien huolellinen viljely sekä käsittely takaavatkin öljyjen erittäin korkean laadun, jota todistavat useat palkinnot.

Aineosat: extra virgin oliiviöljy 99%, valkosipuli 1%.

Innehåll: extra virgin olivolja 99%, vitlök 1%.

Mahdolliset allergeenit:

Ravintosisältö:
Energia:
Rasva: josta tyydyttynyttä: Hiilihydratit: josta sokeri: Proteiini: Suola: Kuitu:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisätiedot

Alkuperämaa

EAN KOODI: 8010835004540
KPL LAATIKOSSA: 12
galantino valkosipulioliivioljy 100ml min

Valkosipulilla maustettu oliiviöljy, Galantino 100 ml

4,80