Karahvi “Couture” Aop luksusoliiviöljy 0,75l

49,00

Ranskalaisen Chateau d’Estoublonin oliiviöljyt ovat todellisia luksusoliiviöljyjä. Ne palkittiin kultamitalilla vuoden 2020 International Olive Oil Competitionissa New Yorkissa, joten niitä voi kiistatta pitää maailman parhaimpina. Couture-pullotettu Béruguette-ekstraneitsytoliiviöljy on tyylikäs ja laadukas lahja tinkimättömälle herkkusuulle. Öljy on maultaan pehmeä mutta silti voimakas. Se on myös hyvin vehreä ja ruohoinen aromeiltaan, jopa hieman pippurinen.
Öljy on tuotettu biodynaamisesti tilalla kasvatetuista omista oliiveista. Béruguette-oliiviöljyä ei kannata käyttää ruoanlaitossa, jolloin siitä lähtevät sen herkulliset aromit. Sen sijaan öljyä kannattaa käyttää sellaisenaan salaateissa, keitoissa, pastan ja risoton päällä tai esimerkiksi yrttiöljyissä.

Lisätiedot

Paino1000 g
EAN KOODI: 3433110000634
KOKO LAATIKKO: 6

Sisältö: ekstra neitsytoliiviöljy
Innehål: extra virgin olivolja
Allergiat:

Energia: 3700 kJ / 899 kcal
Rasva: 90g
josta tyydyttynyttä: 15g
Hiilihydratit: 0g
josta sokeri: 0g
Proteiini: 0g
Suola: 0g
Kuitu:

tuotetunnus (SKU) 5500 Osastot: , , Avainsana tuotteelle
Valmistaja:

Kuvaus

Chateau d’Estoublonin couture-pulloon pakattu Béruguette-oliiveista valmistettu kylmäpuristettu ekstraneitsytoliiviöljy on varmasti toivottu lahja kenelle tahansa koti-gourmetkokille. Korkealaatuinen oliiviöljy valmistetaan Chateau d’Estoublonin omissa tarhoissa kasvaneista oliiveista ja pullotetaan kylmäpuristuksen jälkeen omassa pullottamossa. Näin oliivit saadaan kriittisen ensimmäisen vuorokauden aikana puristamolle, jotteivät kerättyjen oliivien aromit ja antioksidantit häviä matkalla tuotantolaitokselle. Oliivit on viljelty biodynaamisesti.
Béruguette-ekstraneitsytoliiviöljy on maultaan voimakas mutta pehmeä. Maku on hyvin omintakeinen, jossa on mausteisuutta ja jopa hieman polttavuutta. Aromeina öljyssä on paljon vihreyttä ja ruohomaisuutta sekä artisokkaa sekä jopa nuorta hasselpähkinää. Jotteivät öljyn aromit ja terveelliset antioksidantit kärsisi kuumentamisesta, kannattaa öljyä käyttää kylmänä sellaisenaan tai esimerkiksi yrttiöljyssä; kastikkeessa kalalle tai lihalle, viimeisenä silauksena pastalle tai risotolle, tai minkä tahansa valmiin ruoan maustamiseen.