Kokonainen Sud-Ouest-ankanmaksa pyyhkeessä 250 g

41,50 sis Alv

La Maison Godardin kokonainen Lounais-Ranskassa (Sud-Ouest) kasvatetun ankan puolikypsä ankanmaksa on palkittu useaan otteeseen alan kilpailuissa. Kevyesti maustetussa liemessä kypsytetty ankanmaksa on kääritty ennen kypsennystään keittiöpyyhkeeseen perinteiseen tapaan. Siinä on löydettävissä jäljittelemätön Lounais-Ranskan ankoista valmistetun fois gras’n maku, joka on parhaimmillaan viileänä

sesonkituote

Varasto loppu

Lähetä minulle viesti kun tuotetta on taas varastossa

tuotetunnus (SKU) 1376 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,
Valmistaja:

Aineosat: Ankanmaksa, suola, pippuri

Innehåll:

Mahdolliset allergeenit:

Ravintosisältö:
Energia:
Rasva: josta tyydyttynyttä: Hiilihydratit: josta sokeri: Proteiini: Suola: Kuitu:

Kuvaus

Ranskalaisen La Maison Godardin kokonainen Sud-Ouest-ankanmaksa on koottu useammasta ankanmaksan palasesta. Se on valmistettu perinteiseen tapaan käärimällä maksa ensin keittiöpyyhkeeseen ja sen jälkeen kypsentämällä sous-vide-menetelmällä.
Vinkki: Ota ankanmaksa huoneenlämpöön noin 15 minuuttia ennen tarjoilua. Poista sous-vide-kalvo ja sen jälkeen ankanmaksaa ympäröivä keittiöpyyhe. Viipaloi maksa ohuiksi siivuiksi fois gras’n paloitteluun tarkoitetulla viipaloijalla tai hienoteräisellä veitsellä, jonka terä on kastettu kuumaan veteen.
Ankanmaksa on puolikypsä, joten se tulee säilyttää jääkaapissa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisätiedot

Paino 125 g (gramma)
Alkuperämaa

EAN KOODI: 3461950022936
KPL LAATIKOSSA: 6

Kokonainen Sud-Ouest-ankanmaksa pyyhkeessä 250 g

41,50 sis Alv

Varasto loppu

Lähetä minulle viesti kun tuotetta on taas varastossa