La Maison Godardin kokonainen Lounais-Ranskassa (Sud-Ouest) kasvatetun ankan puolikypsä ankanmaksa on palkittu useaan otteeseen alan kilpailuissa. Kevyesti maustetussa liemessä kypsytetty ankanmaksa on kääritty ennen kypsennystään keittiöpyyhkeeseen perinteiseen tapaan. Siinä on löydettävissä jäljittelemätön Lounais-Ranskan ankoista valmistetun fois gras’n maku, joka on parhaimmillaan viileänä
Kokonainen Sud-Ouest-ankanmaksa pyyhkeessä 250 g
41,50€ sis Alv
sesonkituote
Aineosat: Ankanmaksa, suola, pippuri
Innehåll:
Mahdolliset allergeenit:
Ravintosisältö:
Energia:
Rasva:
josta tyydyttynyttä:
Hiilihydratit:
josta sokeri:
Proteiini:
Suola:
Kuitu:
Kuvaus
Ranskalaisen La Maison Godardin kokonainen Sud-Ouest-ankanmaksa on koottu useammasta ankanmaksan palasesta. Se on valmistettu perinteiseen tapaan käärimällä maksa ensin keittiöpyyhkeeseen ja sen jälkeen kypsentämällä sous-vide-menetelmällä.
Vinkki: Ota ankanmaksa huoneenlämpöön noin 15 minuuttia ennen tarjoilua. Poista sous-vide-kalvo ja sen jälkeen ankanmaksaa ympäröivä keittiöpyyhe. Viipaloi maksa ohuiksi siivuiksi fois gras’n paloitteluun tarkoitetulla viipaloijalla tai hienoteräisellä veitsellä, jonka terä on kastettu kuumaan veteen.
Ankanmaksa on puolikypsä, joten se tulee säilyttää jääkaapissa.
Lisätiedot
Paino | 125 g (gramma) |
---|---|
Alkuperämaa | EAN KOODI: | 3461950022936 |
KPL LAATIKOSSA: | 6 |
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.