La Maison Godardin kokonainen Périgordin alueen puolikypsä hanhenmaksa on todellinen ranskalaisen keittiön kruununjalokivi. Kevyesti maustetussa liemessä puolikypsäksi kypsytetty hanhenmaksa on kääritty ennen kypsennystään keittiöpyyhkeeseen perinteiseen tapaan. Sen koostumus on samettinen ja maku pehmeän hienovarainen.
Kokonainen Périgord-hanhenmaksa pyyhkeessä 250 g
58,20
sesonkituote
Kuvaus
Ranskalaisen La Maison Godardin moneen kertaan palkittu kokonainen Périgord-hanhenmaksa on valmistettu perinteiseen tapaan käärimällä maksa ensin keittiöpyyhkeeseen ja sen jälkeen kypsentämällä sous-vide-menetelmällä.
Vinkki: Ota hanhenmaksa huoneenlämpöön noin 15 minuuttia ennen tarjoilua. Poista sous-vide-kalvo ja sen jälkeen hanhenmaksaa ympäröivä keittiöpyyhe. Viipaloi maksa ohuiksi siivuiksi fois gras’n paloitteluun tarkoitetulla viipaloijalla tai hienoteräisellä veitsellä, jonka terä on kastettu kuumaan veteen.
Hanhenmaksa on puolikypsä, joten se tulee säilyttää jääkaapissa.
Aineosat: Hanhenmaksa, suola, pippuri
Innehåll: Gåslever, salt, pepparsocker
Mahdolliset allergeenit:
Ravintosisältö:
Energia: 2113kcal, 513kj
Rasva: 53g
josta tyydyttynyttä: 21g
Hiilihydratit: 2g
josta sokeri: 0g
Proteiini: 7g
Suola: 1.78g
Kuitu:
Lisätiedot
Paino | 125 g (gramma) |
---|---|
Alkuperämaa | EAN KOODI: | 3461950022936 |
KPL LAATIKOSSA: | 6 |
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.