Kokonainen Périgord-hanhenmaksa pyyhkeessä 250 g

58,20 sis Alv

La Maison Godardin kokonainen Périgordin alueen puolikypsä hanhenmaksa on todellinen ranskalaisen keittiön kruununjalokivi. Kevyesti maustetussa liemessä puolikypsäksi kypsytetty hanhenmaksa on kääritty ennen kypsennystään keittiöpyyhkeeseen perinteiseen tapaan. Sen koostumus on samettinen ja maku pehmeän hienovarainen.

sesonkituote

tuotetunnus (SKU) 1375 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,
Valmistaja:

Aineosat: Hanhenmaksa, suola, pippuri

Innehåll: Gåslever, salt, pepparsocker

Mahdolliset allergeenit:

Ravintosisältö:

Energia: 2113kcal, 513kj

Rasva: 53g

josta tyydyttynyttä: 21g

Hiilihydratit: 2g

josta sokeri: 0g

Proteiini: 7g

Suola: 1.78g

Kuitu:

Kuvaus

Ranskalaisen La Maison Godardin moneen kertaan palkittu kokonainen Périgord-hanhenmaksa on valmistettu perinteiseen tapaan käärimällä maksa ensin keittiöpyyhkeeseen ja sen jälkeen kypsentämällä sous-vide-menetelmällä.
Vinkki: Ota hanhenmaksa huoneenlämpöön noin 15 minuuttia ennen tarjoilua. Poista sous-vide-kalvo ja sen jälkeen hanhenmaksaa ympäröivä keittiöpyyhe. Viipaloi maksa ohuiksi siivuiksi fois gras’n paloitteluun tarkoitetulla viipaloijalla tai hienoteräisellä veitsellä, jonka terä on kastettu kuumaan veteen.
Hanhenmaksa on puolikypsä, joten se tulee säilyttää jääkaapissa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisätiedot

Paino 125 g (gramma)
Alkuperämaa

EAN KOODI: 3461950022936
KPL LAATIKOSSA: 6
1375 min

Kokonainen Périgord-hanhenmaksa pyyhkeessä 250 g

58,20 sis Alv