Kylmäpuristettu virgin saksanpähkinäöljy 100ml

6,90

La Noyeraie des Borderies’n palkittu kylmäpuristettu virgin-saksanpähkinäöljy on harvinainen ja hienovarainen herkku. Se sisältää vain saksanpähkinästä puristetun ”mehun”, jonka maku on hienovarainen ja hennon pähkinäinen. Kylmäpuristuksessa öljy vain puristetaan mekaanisesti pähkinästä ulos ilman lämpöä.
Saksanpähkinät viljellään valmistajan omalla tilalla luontoa kunnioittaen, ja öljyjen tuotanto seuraa tarkkaan valvottua prosessia.

tuotetunnus (SKU) 221012 Osasto:
Valmistaja:

Kuvaus

La Noyeraie des Borderies on ranskalainen perheyritys, joka on erikoistunut korkealaatuisten saksanpähkinäöljyjen tuotantoon käsityönä. Heidän öljyjään suosivat niin huippuravintoloiden keittiömestarit kuin vaativat herkkusuut kotioloissa.
Saksanpähkinäöljy sisältää runsaasti monityydyttämättömiä rasvahappoja (omega 3 ja omega 6), ja se onkin yksi parhaista kasviöljyistä niiden lähteeksi.
Säilytä saksanpähkinäöljy viileässä ja valolta suojattuna. Avaamisen jälkeen öljyä suositellaan säilytettävän jääkaapissa.

Saksanpähkinäöljy / Ranska
valnötolja / Frankrike
pähkinä

Lisätiedot

Paino 100 g (gramma)
Ean koodi: 3770010618126
Koko laatikko: 6

Energia: 3700kJ / 900kcal Rasva: 100g josta tyydyttynyttä: 17g Hiilihydratit: 0g josta sokeri: 0g Proteiini: 0g Suola: 0g Kuitu:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *