Lahjalaatikko sardiinilajitelma 5*115g

25,50

Luova inspiraatio tälle laatikolle tuli alkuperäisistä tölkeistä.

Metallilaatikko sisältää valikoiman La Belle-Iloisen kuuluisia sardiinireseptejä… Erinomainen lahja, erityisesti keräilijöille!

tuotetunnus (SKU) 4095 Osastot: ,
Valmistaja:

Kuvaus

Tämä La Belle-Iloisen sardiinilaatikko on ilahduttava valikoima viidestä 115 gramman tölkkistä, jotka ovat täynnä laadukkaita eri makuisia sardiineja.

Jokainen tölkillinen on huolellisesti valmistettu parhaista aineksista ja tuoreimmista sardiineista, jotka on pyydetty Atlantin valtamerestä. Sardiinit käsitellään sitten herkullisesti perinteisiä menetelmiä käyttäen, jotta niiden luonnollinen maku ja rakenne säilyvät.

Laatikko sisältää viisi erilaista reseptiä, joissa jokaisessa on oma yhdistelmänsä mausteita ja mausteyrttejä, tarjoten monipuolisia makuja ja makuelämyksiä. Tämä valikoima on täydellinen sardiinien ystäville, jotka haluavat löytää uusia makuja, tai niille, jotka haluavat tarjota herkullisen ja hienostuneen lahjan.

Tämä laatikko on paitsi käytännöllinen myös esteettisesti miellyttävä, kauniin suunnittelun ja pakkaamisen ansiosta, joka esittelee La Belle-Iloisen tuotteiden laatua ja eleganssia.

kala

Lisätiedot

Paino 5115 g (gramma)
Ean koodi: 366088163041
Koko laatikko: 20

Energia: Rasva: josta tyydyttynyttä: Hiilihydratit: josta sokeri: Proteiini: Suola: Kuitu:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *