Le Berrichon -suklaa, camembert-juuston mallinen suklaakiekko 200 g

CHOKLAD CAMEMBERT

14,50

Daniel Mercierin Le Berrichon -suklaa on saanut inspiraationsa perinteisestä camembert-juustokiekosta, ja suklaan nimi onkin ”Camembert-suklaa”. Se on sisältä suussa sulavan pehmeää praliinisuklaata, jossa on mukana rapsahtavaa pähkinäpraliinia hasselpähkinästä ja mantelista. Suklaa on valmistettu täysin käsityönä aina kiekon pakkaamiseen saakka. Suklaassa on käytetty vain aitoa kaakaovoita eikä lainkaan kasviöljyjä.

tuotetunnus (SKU) 2031 Osasto:
Valmistaja:

Kuvaus

Daniel Mercierin suklaanvalmistustaito on kulkenut suvussa isältä pojalle jo kolmessa polvessa. Suklaanvalmistaja on tunnettu innovatiivisista ja korkealaatuisista suklaista, jotka tehdään käsityönä.
Suklaissa käytettävä kaakao ja kaakaovoi ovat peräisin valmistajan omilta kaakaoviljelmiltä Meksikosta ja Vanuatulta parhaan mahdollisen laadun ja eettisen tuotannon varmistamiseksi.
Camembert-suklaassa yhdistyy herkullinen pähkinäsuklaa tummaan suklaaseen, jossa on vähintään 65 % kaakaota.

Sokeri, MANTELI, HASSELPÄHKINÄ, kaakaovoi, rapea lettu (sokeri, vehnäjauho (GLUTEENI), kuivattu MAITOrasva, MAITOsokeri, MAITOproteiini, suola, ohramallasuute (GLUTEENI), leivinjauhe E500ii), täysMAITOjauhe, kaakaomassa, SOIJAlesitiini, luontainen vanilja-aromi. Kuorrute: vähintään 65% kaakaota (ei EU). Saattaa sisältää muita pähkinöitä ja seesamia.
Socker, MANDEL, HASSELNÖT, kakaosmör, krispig crepes (socker, vetemjöl (GLUTEN), torkat MJÖLKfett, MJÖLKsocker, MJÖLKprotein, salt, kornmaltextrakt (GLUTEN), bakpulver E500ii, helMJÖLKSpulver, kakaomassa, SOJA-lecitin, naturlig vaniljarom. Glasyr: minst 65 % kakao (icke EU). Kan innehålla andra nötter och sesam

Energia: Rasva: josta tyydyttynyttä: Hiilihydratit: josta sokeri: Proteiini: Suola: Kuitu:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.