Maitosuklaa 37 % & suolainen karamelli 70 g

3,85

Belgialaisen suklaanvalmistajan Dolfinin klassikoksi muodostuneen Le Chat -suklaalevyjen sarja on saanut uusia makuja uusissa sympaattisissa pakkauksissa. Herkullinen maitosuklaa on maustettu suolaiseen voihin tehdyllä toffee-karamellilla. Klassinen makuyhdistelmä, jota makeanystävien on vaikea ohittaa!

tuotetunnus (SKU) PP4709 Osasto:
Valmistaja:

Kuvaus

Vuonna 1989 perustetun suklaanvalmistajan Dolfinin filosofiana on aina ollut sekoittaa suoraan suklaamassaan korkealaatuisia ja luonnollisia raaka-aineita. Hedelmien, mausteiden ja jopa kukkien yhdistäminen perinteisellä tavalla valmistettuun suklaaseen on luonut uusia suosittuja ja vastustamattomia klassikoita.
Kaikki Dolfinin suklaat valmistetaan Belgiassa heidän omalla suklaa-ateljeellaan. Suklaiden raaka-aineena käytetään vain tarkkaan valittuja raaka-aineita ja aitoa kookosvoita. Kaakaon tuotannossa noudatetaan kestävän kehityksen periaatteita niin luonnon kuin paikallisten ihmisten osalta. Dolfinin arvojen keskiössä on myös tuotannon läpinäkyvyys ja jatkuva laadunvalvonta.
Suklaa saattaa sisältää jäämiä gluteenista, kananmunista, soijasta, ja pähkinöistä.

Sokeri, kaakaotahna, kaakaovoi, täysmaitojauhe, suolavoikaramelli 7% (sokeri, glukoosisiirappi, täysmaitojauhe, tuorekerma (maito), suolavoi (maito), Guérande-suola, emulgointiaine: rapsilesitiini), emulgointiaine: soijalesitiini, luonnolliset aromit, Guérande-suola. Kaakao: vähintään 37 %.
Socker, kakaopasta, kakaosmör, helmjölkspulver, saltad smörkola 7% (socker, glukossirap, helmjölkspulver, färsk grädde (mjölk), saltat smör (mjölk), Guérandesalt, emulgeringsmedel: rapslecitin), emulgeringsmedel: sojalecitin, naturliga smaker, Guérande-salt. Kakao: minst 37 %.

Energia: Rasva: josta tyydyttynyttä: Hiilihydratit: josta sokeri: Proteiini: Suola: Kuitu:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saattaa sisältää soijaa, pähkinöitä, kananmuna, sesaami ja gluteenia