Marques de Valdueza kanervahunaja 265g

5,90

Marques de Valduezan kanervahunaja on nimensä mukaisesti kanervankukkien mettä nauttineiden mehiläisten tuottama lajihunaja. Sen keltaisessa värissä on mukana tummanpunertavia sävyjä. Sen makea maku on intensiivisen viipyilevä, ja siinä on mukana karvaita ja suolaisia aromeja. Koostumukseltaan kanervahunaja on notkean juoksevaa, ja se kiteytyy vaihtelevasti. Kanervankukkahunaja sopii täydellisesti jugurtin maustajaksi, teehen, pehmeiden juustojen kanssa, miedoille lihoille, erilaisille hedelmille sekä paahdetulle leivälle ekstraneitsytoliiviöljyn kanssa.

Varasto loppu

Lähetä minulle viesti kun tuotetta on taas varastossa

tuotetunnus (SKU) 1745 Osasto:
Valmistaja:

Kuvaus

Espanjalainen Marquez de Valdueza tunnetaan artesaanituotteistaan, joihin lukeutuvat myös Extremadurassa ja Avilassa tuotetut ensiluokkaiset hunajat. Tuotteiden korkean laadun lisäksi niiden tuotannossa pyritään aina ympäristöä kunnioittavaan tuotantotapaan. Mehiläisten tärkeä rooli luonnon ekosysteemissä on huomioitu Marquez de Valduezalla jo sukupolvien ajan, ja mehiläisiä pidetään talolla korkeassa arvossa.
Ennen purkitusta hunaja lämmitetään alle 40 asteeseen, jotta sen käsittely, dekantointi ja purkittaminen olisi helpompaa. Koska hunajaa ei ole käsitelty mitenkään muuten fyysisesti tai kemiallisesti, ajan myötä se yleensä jähmettyy takaisin alkuperäiseen koostumukseensa. Jos jähmettyneen hunajan haluaa taas juoksevaksi, purkin voi asettaa hetkeksi lämpimään vesihauteeseen.

kanervahunaja
ljunghonung

Energia: Rasva: josta tyydyttynyttä: Hiilihydratit: josta sokeri: Proteiini: Suola: Kuitu:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.