Marques de Valdueza rautatammihunaja 265g

5,90

Marques de Valduezan rautatammihunajan väri vaihtelee kirkkaankeltaisesta tumman oranssiseen keltaiseen, jopa rusehtavaan sävyyn. Sen intensiivisessä ja viipyilevässä makeassa maussa on mukana kukkaisia, maltaisia ja paahteisia häivähdyksiä yhdistettynä suolaisiin vivahteisiin. Sen koostumus on hyvin sitkeän juoksevaa, ja hunaja kiteytyy hyvin hitaasti, jos lainkaan. Rautatammihunaja on täydellinen pari lihoille, kuivatuille pähkinöille, pitkään kypsytetyille juustoille, mausteisille paisteille sekä paahdetulle leivälle ekstraneitsytoliiviöljyn kera.

Varasto loppu

Lähetä minulle viesti kun tuotetta on taas varastossa

tuotetunnus (SKU) 1747 Osasto:
Valmistaja:

Kuvaus

Espanjalainen Marquez de Valdueza tunnetaan artesaanituotteistaan, joihin lukeutuvat myös Extremadurassa ja Avilassa tuotetut ensiluokkaiset hunajat. Tuotteiden korkean laadun lisäksi niiden tuotannossa pyritään aina ympäristöä kunnioittavaan tuotantotapaan. Mehiläisten tärkeä rooli luonnon ekosysteemissä on huomioitu Marquez de Valduezalla jo sukupolvien ajan, ja mehiläisiä pidetään talolla korkeassa arvossa.
Ennen purkitusta hunaja lämmitetään alle 40 asteeseen, jotta sen käsittely, dekantointi ja purkittaminen olisi helpompaa. Koska hunajaa ei ole käsitelty mitenkään muuten fyysisesti tai kemiallisesti, ajan myötä se yleensä jähmettyy takaisin alkuperäiseen koostumukseensa. Jos jähmettyneen hunajan haluaa taas juoksevaksi, purkin voi asettaa hetkeksi lämpimään vesihauteeseen.

Energia: Rasva: josta tyydyttynyttä: Hiilihydratit: josta sokeri: Proteiini: Suola: Kuitu:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.