Muskottipähkinä, kokonainen, luomu, Intia, sis. raastimen 26 g

6,49

 luomu tuote

Varasto loppu

Lähetä minulle viesti kun tuotetta on taas varastossa

Muskottipähkinällä on hyvin tunnistettava maku ja tuoksu. Maustat sillä monet klassikot, kuten béchamel-kastikkeen, perunasoseen ja murekkeet. Muskottipähkinä sopii myös maustamaan jälkiruokia, kuten omenapiirakan, ja juomia, kuten glögin.

Lisätiedot

Paino26 g
EAN KOODI: 3102870066654

Sisältö: Luomu muskotti
Innehål: Organisk muskot
Allergiat:

Energia:
Rasva:
josta tyydyttynyttä:
Hiilihydratit:
josta sokeri:
Proteiini:
Suola:
Kuitu:

tuotetunnus (SKU) 1072 Osasto:
Valmistaja:

Kuvaus

Ranskalaisen La Maison Espigin kokonaisia luomumuskottipähkinöitä on helppo käyttää pakkauksessa mukana tulevan raastimen kanssa. Kokonaiset muskottipähkinät säilyttävät arominsa pitempään ja paremmin, joten sinun on helppo pitää keittiössäsi kätesi ulottuvilla aina lämpimän mausteista muskottipähkinää.
Muskottipähkinä kerätään muskottipuusta, joka on peräisin Uudesta-Guineasta ja Molukkien saarilta eli Maustesaarilta Indonesiasta. Nykyisin muskottia viljellään ympäri maailman trooppisilla alueilla. La Maison Espigin luomumuskottipähkinä viljellään Intiassa. Muskottipuu kasvaa 15–20 vuotta, ennen kuin se alkaa tuottaa hedelmää.
Sen hedelmät muistuttavat niin muodoltaan kuin väriltään aprikoosia, ja hedelmä kuivataan, ennen kuin sen kivi eli muskottipähkinä irrotetaan.