Muskottipähkinällä on hyvin tunnistettava maku ja tuoksu. Maustat sillä monet klassikot, kuten béchamel-kastikkeen, perunasoseen ja murekkeet. Muskottipähkinä sopii myös maustamaan jälkiruokia, kuten omenapiirakan, ja juomia, kuten glögin.
Muskottipähkinä, kokonainen, luomu, Intia, sis. raastimen 26 g
6,49

Kuvaus
Ranskalaisen La Maison Espigin kokonaisia luomumuskottipähkinöitä on helppo käyttää pakkauksessa mukana tulevan raastimen kanssa. Kokonaiset muskottipähkinät säilyttävät arominsa pitempään ja paremmin, joten sinun on helppo pitää keittiössäsi kätesi ulottuvilla aina lämpimän mausteista muskottipähkinää.
Muskottipähkinä kerätään muskottipuusta, joka on peräisin Uudesta-Guineasta ja Molukkien saarilta eli Maustesaarilta Indonesiasta. Nykyisin muskottia viljellään ympäri maailman trooppisilla alueilla. La Maison Espigin luomumuskottipähkinä viljellään Intiassa. Muskottipuu kasvaa 15–20 vuotta, ennen kuin se alkaa tuottaa hedelmää.
Sen hedelmät muistuttavat niin muodoltaan kuin väriltään aprikoosia, ja hedelmä kuivataan, ennen kuin sen kivi eli muskottipähkinä irrotetaan.
Lisätiedot
Paino | 26 g (gramma) |
---|
Energia: Rasva: josta tyydyttynyttä: Hiilihydratit: josta sokeri: Proteiini: Suola: Kuitu:
Tuotearvioita ei vielä ole.