Kuvaus
Ihanan hedelmäiset ja herkulliset Lucien Georgelinin hillot valmistetaan edelleen suuressa padassa pitkään keittäen, kuten on tehty vuosikymmenien ajan valmistajan äidin reseptien mukaan. Neljän marjan hillossa kohtaavat neljä eri punaista marjaa: mansikka, kirsikka, vadelma ja punaherukka. Niiden aromit, hapokkuus ja makeus sulautuvat yhdeksi hurmaavaksi makuelämykseksi.
Herkullisen reseptin salaisuutena on aito perinteinen valmistustapa, puhtaat raaka-aineet sekä luonnollinen pektiini – ilman lisä- tai säilöntäaineita, väriaineita tai keinotekoisia aromeja. Marjojen lisäksi hillo on makeutettu vain luonnollisella hedelmäsokerilla. Hillo sisältää täyttä marjaa jopa 60 %.
Neljän marjan hillo sopii täydellisesti sellaisenaan nautittavaksi esimerkiksi leivän päällä, croissantin kanssa, puurossa tai jälkiruokien ja leivonnaisten täytteenä!
Annamaria Valvanne (varmistettu kirjoittaja) –
Hillo, missä maistuu marja. Kaikki tämän valmistajan hillot hyviä.