Papillons-perhospasta on durumjauhoista valmistettu värikäs pastasekoitus. Eriväriset ”perhoset” saavat sävynsä pinaatista, punajuuresta, kurkumasta, peperoncino-chilistä sekä mustekalan musteesta. Toscanalainen Morellin perinteinen pastatehdas valmistaa pastansa durumvehnäjauhoista, joissa on käytetty mukana terveellistä vehnänalkiota. Keittoaika 8 minuuttia.
Papillons-perhospasta 500 g
7,50
Kuvaus
Antico Pastificio Morelli on perinteisen pastanvalmistuksen menetelmiä kunnioittava toscanalainen pastavalmistaja, joka perustettiin jo vuonna 1860. Sen Papillons-perhospasta on iloisen värinen ja viittä eri makua sisältävä aromaattinen pasta. Morelli on tunnettu ensiluokkaisista pastoistaan, joissa käytettään hyväksi myös vehnänjyvän alkio.
Vehnänalkio on jyvän osa, jossa on säilyneenä vehnän parhaat vitamiinit sekä kasviproteiinit. Morellin käsityöperinteisiin nojaava jauhojen jauhamistapa säilöö monista muista valmistajista poiketen vehnänalkion, joka luo pastaan myös sen ainutlaatuisen maun. Valmistuksessa pastataikina puristetaan muotoonsa hitaasti ja kuivataan 36 tunnin aikana matalassa lämpötilassa, 45 tai 50 asteessa. Tämä säilyttää parhaiten pastan aromit ja ravintoarvot.
Aineosat: durumvehnä, vesi, kuivattu punajuuri, kuivattu pinaatti, kurkuma, chili, mustekalan muste
Innehåll: durumvete, vatten, torkad betor, torkad spenat, gurkmeja, chili, bläckfiskbläck
Mahdolliset allergeenit: durumvehnä
Ravintosisältö:
Energia: 1560kJ / 362kcal
Rasva: 1.5g
josta tyydyttynyttä: 0.6
Hiilihydratit: 78g
josta sokeri: 2g
Proteiini: 12g
Suola: <0.1g
Kuitu: 1.3g
1 arvio tuotteelle Papillons-perhospasta 500 g
Lisätiedot
Paino | 500 g (gramma) |
---|---|
Alkuperämaa | EAN KOODI: | 8009167222432 |
KPL LAATIKOSSA: | 12 |
ritva satokanas (varmistettu kirjoittaja) –
hyvä tuote