Kuvaus
Lobodis-kahvipaahtimon Pérou-kahvipavut kasvatetaan Machu Picchu rinteillä Keski-Perussa, Juninin alueella 1 000 – 1 500 metrin korkeudessa. Alueelle on tyypillistä kuuma ja kostea ilmasto sekä viheriöivä tuliperäinen maaperä, jotka sopivat loistavasti kahvinviljelyyn tuottaen yhden laadukkaimmista kahvilaaduista. Arabica-pavut poimitaan käsin huolellisesti valikoiden. Lobodis’n tummapaahto viimeistelee kahvin luoden keskitäyteläisen ja hedelmäisen kahvin.
Valmistus: espressokone, jauhatus käsin tai koneellisesti.
Annostelu: 7–10 g tai 1 ruokalusikallinen jauhettua kahvia per kuppi.
Pakkauksen koko: 1 kg, 140 kuppia.
Säilytys: mieluiten läpinäkymätön ja ilmatiivis purkki valolta suojattuna.
Lajittelu: käytetyt kahvipavut voi kierrättää biojätteenä. Pakkaus hävitetään poltettavien jätteiden mukana.