Punaviinikastike, 3 annospakkausta 150 g

3,90

Aina ei jaksa ja tarvitse keittää herkullisia kastikkeita alusta loppuun. Maison Potier’n valmiilla punaviinikastikkeella kruunaat aterian nopeimmillaan vain 10 sekunnissa! Salottisipulilla maustetun punaviinikastikkeen voi lämmittää helpoimmillaan mikroaaltouunissa. Kätevät yksittäispakkaukset pitävät kastikkeen tuoreena, ja kastikkeen määrän saa myös optimoitua aina täydellisesti ruokailijoiden lukumäärän mukaan ilman hävikkiä.

tuotetunnus (SKU) 9853 Osasto:
Valmistaja:

Kuvaus

Ranskalaisen Maison Potier’n valmis salottisipulilla maustettu punaviinikastike sopii niin arkeen kuin juhlaan. Se on täydellinen kumppani sekä naudalle, siipikarjalle, porsaanlihalle, karitsalle, kanille, riistalle että kananmunille. Punaviinikastike valmistetaan aidoista ja vain parhaista raaka-aineista ajan kanssa eri valmistusvaiheita kunnioittaen. Kastike ei sisällä lainkaan natriumglutamaattia, väriaineita, lisättyjä aromeja, palmuöljyä tai geenimuunneltuja ainesosia (GMO).
Käyttö: Leikkaa annospussin yläosa ja aseta pussi pystyyn mukiin tai mikron kestävään lasiin. Lämmitä 5–10 sekuntia mikroaaltouunissa. Kastikkeen voi lämmittää myös vesihauteessa pystyasennossa muutaman minuutin ajan.

Aineosat:

Innehåll:

Mahdolliset allergeenit:

Ravintosisältö:
Energia:
Rasva: josta tyydyttynyttä: Hiilihydratit: josta sokeri: Proteiini: Suola: Kuitu:

Lisätiedot

Alkuperämaa

EAN KOODI: 3302762203079
Punaviinikastike

Punaviinikastike, 3 annospakkausta 150 g

3,90