Ranskalaisten oliivien lajitelma 5x70 g

19,50

Délices de Luberonin ranskalaisten oliivien lajitelma sisältää viisi erilaista oliivilajiketta eri puolilta Etelä-Ranskaa. Kyseessä onkin ainutlaatuinen makumatka eteläranskalaisiin oliivitarhoihin, joissa kasvatetaan laadukkaita oliiveja huolella ja intohimolla.

tuotetunnus (SKU) 1478 Osastot: ,
Valmistaja:

Kuvaus

Lajitelma sisältää:

Cailletier-oliivit Provencesta
Alueelle hyvin tyypillinen pieni musta oliivi, jota kutsutaan myös Nizzan oliiviksi. Maultaan ne ovat pehmeitä, ja oliiveja käytetäänkin esimerkiksi perinteisessä Nizzan salaatissa ja tapenadeissa.

Fenkolilla maustetut vihreät oliivit
Nämä ns. vihreät rikotut oliivit (Olives Cassées vertes de Pays) ovat tyypillinen herkku Provencesta. Ne poimitaan kauden alussa ja rikotaan mekaanisesti, jotta ne eivät olisi maultaan katkeria. Sen jälkeen oliivit säilötään fenkolilla maustettuun säilöntäliemeen.

Picholine-oliivit
Nämä pienikiviset vihreät oliivit ovat maultaan pehmeitä ja hieman hapokkaita. Picholine-oliiveja käytetään paljon oliiviöljyn valmistuksessa ja cocktail-oliiveina.

Nyonsin oliivit A.O.P
Tanche-lajikkeen oliiveista valmistetaan perinteisiä mustia Nyonsin oliiveja, joille on myönnetty A.O.P-alkuperämerkintä. Oliivit säilötään suolalla maustettuun öljyyn. Ne sopivat sellaisenaan naposteltaviksi tai ruoanlaittoon.

Lucques-oliivit Provencesta
Vihreät Lucques-oliivit tunnetaan pehmeästä maustaan ja koostumuksestaan. Mausta voi erottaa avokadoa ja voimaisuutta. Ne ovatkin loistavia oliiveja aperitiiville.

Aineosat:

Innehåll:

Mahdolliset allergeenit:

Ravintosisältö:
Energia:
Rasva: josta tyydyttynyttä: Hiilihydratit: josta sokeri: Proteiini: Suola: Kuitu:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisätiedot

Alkuperämaa

EAN KOODI: 3498976556008
ranskan oliivit pakkaus 5x70g min jpg

Ranskalaisten oliivien lajitelma 5x70 g

19,50