Ruusunlehtihyytelö tuorejuustolle 125g

5,00

Entre transparence et délicatesse…
DeliDelin ruusunlehtihyytelöön on uutettu mitä hienoimmat ja puhtaimmat maut Etelä-Ranskassa kasvavista ruusunlehdistä. Hyytelö saa myös kauniin värinsä luonnollisesti ruusun terälehdistä. Hyytelö valmistetaan käsityönä puhtaista raaka-aineista Etelä-Ranskassa. Kokeile hyytelöä esimerkiksi vuohenmaitotuorejuuston, ankka- tai sorsapaistin tai juustokakun kanssa. Ruusunlehtihyytelö on herkkusuun varma valinta. Varoituksen sanana vain, että siihen voi jäädä koukkuun!

tuotetunnus (SKU) 4996 Osasto:
Valmistaja:

Kuvaus

Vielä jokunen vuosi sitten DeliDelin ruusunlehtihyytelössä käytettävät ruusut kasvoivat aivan valmistustilojen ympärillä. Ruusunlehdet keräsi aina tehtaan oma puutarhuri touko-kesäkuussa. Puutarhurin jäätyä eläkkeelle samaiset pensaat siirrettiin läheiselle taimitarhalle, jossa samat ruusut tuottavat kukkia aina uusiin satoihin. Terälehtien erityinen uuttamismenetelmä säilöö hyytelössä myös itse terälehtiä, mikä tuo hyytelöön kauniin ja intensiivisen värin.
Suolaisten ruokien kumppanina ruusunlehtihyytelö sopii erityisen hyvin chèvre frais -juuston eli vuohenmaitotuorejuuston kanssa sekä ankka- tai sorsapaistin kanssa. Makeissa yhteyksissä ruusunlehtihyytelö sopii erittäin hyvin maustamaan esimerkiksi vaniljakastiketta ja kermavaahtoa tai kiilteeksi juustokakun tai panna cottan päälle.

Lisätiedot

Paino 125 g
Ean koodi: 3441260035611
Koko laatikko: 12

Energia: Rasva: josta tyydyttynyttä: Hiilihydratit: josta sokeri: Proteiini: Suola: Kuitu:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.