Kuvaus
Vielä jokunen vuosi sitten DeliDelin ruusunlehtihyytelössä käytettävät ruusut kasvoivat aivan valmistustilojen ympärillä. Ruusunlehdet keräsi aina tehtaan oma puutarhuri touko-kesäkuussa. Puutarhurin jäätyä eläkkeelle samaiset pensaat siirrettiin läheiselle taimitarhalle, jossa samat ruusut tuottavat kukkia aina uusiin satoihin. Terälehtien erityinen uuttamismenetelmä säilöö hyytelössä myös itse terälehtiä, mikä tuo hyytelöön kauniin ja intensiivisen värin.
Suolaisten ruokien kumppanina ruusunlehtihyytelö sopii erityisen hyvin chèvre frais -juuston eli vuohenmaitotuorejuuston kanssa sekä ankka- tai sorsapaistin kanssa. Makeissa yhteyksissä ruusunlehtihyytelö sopii erittäin hyvin maustamaan esimerkiksi vaniljakastiketta ja kermavaahtoa tai kiilteeksi juustokakun tai panna cottan päälle.
Tuotearvioita ei vielä ole.