Suklaalastukaakao 77 %, pussi 200 g

6,30

Belgialaisen Dolfinin suositut kaakaoon käytettävät suklaalastut ovat täällä taas! Korkealaatuisilla ja jopa 77 % kaakaota sisältävillä suklaalastuilla keität herkullisen ja täyteläisen kaakaon, jolla saat taatusti suklaanhimon taltutettua. Kokeile niitä myös suklaamoussessa, leivonnassa ja koristelussa!

tuotetunnus (SKU) DO1151 Osastot: ,
Valmistaja:

Kuvaus

Vuonna 1989 perustetun suklaanvalmistajan Dolfinin filosofiana on aina ollut sekoittaa suoraan suklaamassaan korkealaatuisia ja luonnollisia raaka-aineita. Hedelmien, mausteiden ja jopa kukkien yhdistäminen perinteisellä tavalla valmistettuun suklaaseen on luonut uusia suosittuja ja vastustamattomia klassikoita.
Kaikki Dolfinin suklaat valmistetaan Belgiassa heidän omalla suklaa-ateljeellaan. Suklaiden raaka-aineena käytetään vain tarkkaan valittuja raaka-aineita ja aitoa kookosvoita. Kaakaon tuotannossa noudatetaan kestävän kehityksen periaatteita niin luonnon kuin paikallisten ihmisten osalta. Dolfinin arvojen keskiössä on myös tuotannon läpinäkyvyys ja jatkuva laadunvalvonta.
Suklaalastut saattavat sisältää jäämiä pähkinöistä, gluteenista, maidosta, kananmunista ja seesaminsiemenistä.

Kaakaotahna, sokeri, kaakaovoi, luonnollinen vaniljajauhe. Kaakao: vähintään 77 %.
Kakaopasta, socker, kakaosmör, naturligt vaniljpulver. Kakao: minst 77 %.

Energia: 2448kJ / 584kcal Rasva: 47g josta tyydyttynyttä: 28g Hiilihydratit: 25g josta sokeri: 22g Proteiini: 8,1g Suola: 0,02g Kuitu:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saattaa sisältää soijaa, pähkinöitä, kananmuna, sesaami ja gluteenia