Kuvaus
Vuonna 1989 perustetun suklaanvalmistajan Dolfinin filosofiana on aina ollut sekoittaa suoraan suklaamassaan korkealaatuisia ja luonnollisia raaka-aineita. Hedelmien, mausteiden ja jopa kukkien yhdistäminen perinteisellä tavalla valmistettuun suklaaseen on luonut uusia suosittuja ja vastustamattomia klassikoita.
Kaikki Dolfinin suklaat valmistetaan Belgiassa heidän omalla suklaa-ateljeellaan. Suklaiden raaka-aineena käytetään vain tarkkaan valittuja raaka-aineita ja aitoa kookosvoita. Kaakaon tuotannossa noudatetaan kestävän kehityksen periaatteita niin luonnon kuin paikallisten ihmisten osalta. Dolfinin arvojen keskiössä on myös tuotannon läpinäkyvyys ja jatkuva laadunvalvonta.
Suklaalastut saattavat sisältää jäämiä pähkinöistä, gluteenista, maidosta, kananmunista ja seesaminsiemenistä.
Tuotearvioita ei vielä ole.