Espanjalaisen Arroz Brazalin guadiamar-riisilajike soveltuu täydellisesti sushiriisiksi. Se on viljelty ja käsitelty kokonaan Espanjassa. Lajikkeen riisinjyvät ovat lähes läpikuultavia, ja niiden keittoaika on lyhyt. Ne jäävät myös irtonaisiksi. Kokeile sushin lisäksi esimerkiksi lisukkeena.
Keittoaika 11–13 minuuttia, jonka jälkeen riisi jätetään vetäytymään hetkeksi.
Sushiriisi, guadiamar-lajike 1 kg
4,85
Kuvaus
Arroz Brazalin riisilajikkeet kasvavat vuoristoisissa oloissa korkeammalla kuin missään muualla Espanjassa, Aragonian pohjoisosissa. Alueella riisiviljelykset altistuvat kylmällä ilmastolle, ja ne saavat viileät kasteluvetensä Pyreneiden vuoriston lumen sulamisvesistä.
Kylmyys saa riisin kasvamaan hitaammin ja tasalaatuisesti sekä vähentää kasvitauteja.
Arroz Brazal käyttää sadonkorjuussaan ja jatkojalostuksessa laadun säilyttäviä, perinteisiin nojaavia metodeja. Se pui riisin omassa myllyssään, jossa syntyvät laadukkaat ja ainutlaatuiset yhden lajikkeen riisit.
Lisätiedot
Paino | 1000 g (gramma) |
---|
Koko laatikko: 12
Energia: Rasva: josta tyydyttynyttä: Hiilihydratit: josta sokeri: Proteiini: Suola: Kuitu: 0.8g
Tuotearvioita ei vielä ole.