Täysjyväspelttispagetti, luomu 500 g

7,20

 luomu tuote

Toscanalaisen Morellin täysjyväspelttispagetti valmistetaan ikivanhasta italialaisesta vehnän alkumuodosta, kuitupitoisesta speltistä. Spagetissa käytetty speltti on 100 % italialaista luomuspelttiä. Spagetti valmistetaan perinteisellä artesaani-menetelmällä. Täysjyväspelttispagetti pääsee oikeuksiinsa hyvin yksinkertaisella lisukkeella, kuten tomaatilla tai öljyllä höystettynä. Kokeile myös liha- tai kala-pohjaisten kastikkeiden kanssa ilman tomaattia!

tuotetunnus (SKU) 2120 Osastot: ,
Valmistaja:

Kuvaus

Antico Pastificio Morelli on perinteisen pastanvalmistuksen oppeja kunnioittava toscanalainen pastavalmistaja, joka aloitti jo vuonna 1860. Tehdas on tunnettu ensiluokkaisista pastoistaan. Valmistuksessa pastataikina puristetaan muotoonsa hitaasti ja kuivataan 36 tunnin aikana matalassa lämpötilassa (45 tai 50 asteessa). Tämä säilöö parhaiten pastan aromit ja ravintoarvot ja antaa sille sen tunnistettavan maun.

luomu spelttijauho (Triticum dicoccum), vesi
Helstavat mjöl (Triticum dicoccum) BIO, vatten

Lisätiedot

Paino 1000 g
Ean koodi: 8009167082067
Koko laatikko: 12

Energia: 1406kJ / 333kcal Rasva: 3g josta tyydyttynyttä: 0.8g Hiilihydratit: 58g josta sokeri: 0,8g Proteiini: 13g Suola: 0g Kuitu: 11g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.