Toscanalaisen Morellin täysjyväspelttispagetti valmistetaan ikivanhasta italialaisesta vehnän alkumuodosta, kuitupitoisesta speltistä. Spagetissa käytetty speltti on 100 % italialaista luomuspelttiä. Spagetti valmistetaan perinteisellä artesaani-menetelmällä. Täysjyväspelttispagetti pääsee oikeuksiinsa hyvin yksinkertaisella lisukkeella, kuten tomaatilla tai öljyllä höystettynä. Kokeile myös liha- tai kala-pohjaisten kastikkeiden kanssa ilman tomaattia!
Täysjyväspelttispagetti, luomu 500 g
7,20

Kuvaus
Antico Pastificio Morelli on perinteisen pastanvalmistuksen oppeja kunnioittava toscanalainen pastavalmistaja, joka aloitti jo vuonna 1860. Tehdas on tunnettu ensiluokkaisista pastoistaan. Valmistuksessa pastataikina puristetaan muotoonsa hitaasti ja kuivataan 36 tunnin aikana matalassa lämpötilassa (45 tai 50 asteessa). Tämä säilöö parhaiten pastan aromit ja ravintoarvot ja antaa sille sen tunnistettavan maun.
luomu spelttijauho (Triticum dicoccum), vesi
Helstavat mjöl (Triticum dicoccum) BIO, vatten
Lisätiedot
Paino | 1000 g (gramma) |
---|---|
Alkuperämaa | |
Ruokavalio | luomu |
EAN KOODI: | 8009167082067 |
TÄYSI LAATIKKO: | 12 |
Energia: 1406kJ / 333kcal Rasva: 3g josta tyydyttynyttä: 0.8g Hiilihydratit: 58g josta sokeri: 0,8g Proteiini: 13g Suola: 0g Kuitu: 11g
Tuotearvioita ei vielä ole.