Täysjyväspelttispagetti, luomu 500 g

7,20

 luomu tuote

Toscanalaisen Morellin täysjyväspelttispagetti valmistetaan ikivanhasta italialaisesta vehnän alkumuodosta, kuitupitoisesta speltistä. Spagetissa käytetty speltti on 100 % italialaista luomuspelttiä. Spagetti valmistetaan perinteisellä artesaani-menetelmällä. Täysjyväspelttispagetti pääsee oikeuksiinsa hyvin yksinkertaisella lisukkeella, kuten tomaatilla tai öljyllä höystettynä. Kokeile myös liha- tai kala-pohjaisten kastikkeiden kanssa ilman tomaattia!

tuotetunnus (SKU) 2120 Osastot: , , Avainsana tuotteelle
Valmistaja:

Kuvaus

Antico Pastificio Morelli on perinteisen pastanvalmistuksen oppeja kunnioittava toscanalainen pastavalmistaja, joka aloitti jo vuonna 1860. Tehdas on tunnettu ensiluokkaisista pastoistaan. Valmistuksessa pastataikina puristetaan muotoonsa hitaasti ja kuivataan 36 tunnin aikana matalassa lämpötilassa (45 tai 50 asteessa). Tämä säilöö parhaiten pastan aromit ja ravintoarvot ja antaa sille sen tunnistettavan maun.

Aineosat: luomu spelttijauho (Triticum dicoccum), vesi

Innehåll: Helstavat mjöl (Triticum dicoccum) BIO, vatten

Mahdolliset allergeenit:

Ravintosisältö:
Energia:
1406kJ / 333kcal Rasva: 3g josta tyydyttynyttä: 0.8g Hiilihydratit: 58g josta sokeri: 0,8g Proteiini: 13g Suola: 0g Kuitu: 11g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisätiedot

Paino 1000 g (gramma)
Alkuperämaa

Ruokavalio

luomu

EAN KOODI: 8009167082067
KPL LAATIKOSSA: 12
spaghetti farro bio pastificio morelli

Täysjyväspelttispagetti, luomu 500 g

7,20