Tumma suklaa 60 % & paahdettuja manteleita 70 g

3,85

Belgialaisen suklaanvalmistajan Dolfinin klassikoksi muodostuneen Le Chat -suklaalevyjen sarja on saanut uusia makuja uusissa sympaattisissa pakkauksissa. Laadukas 60-prosenttinen tumma suklaa on maustettu paahdetuilla manteleilla, jotka tuovat suklaaseen ihanaa rapeutta ja aromia.

tuotetunnus (SKU) PP4706 Osasto:
Valmistaja:

Kuvaus

Vuonna 1989 perustetun suklaanvalmistajan Dolfinin filosofiana on aina ollut sekoittaa suoraan suklaamassaan korkealaatuisia ja luonnollisia raaka-aineita. Hedelmien, mausteiden ja jopa kukkien yhdistäminen perinteisellä tavalla valmistettuun suklaaseen on luonut uusia suosittuja ja vastustamattomia klassikoita.
Kaikki Dolfinin suklaat valmistetaan Belgiassa heidän omalla suklaa-ateljeellaan. Suklaiden raaka-aineena käytetään vain tarkkaan valittuja raaka-aineita ja aitoa kookosvoita. Kaakaon tuotannossa noudatetaan kestävän kehityksen periaatteita niin luonnon kuin paikallisten ihmisten osalta. Dolfinin arvojen keskiössä on myös tuotannon läpinäkyvyys ja jatkuva laadunvalvonta.
Suklaa saattaa sisältää jäämiä gluteenista, kananmunista, soijasta, maidosta ja muista pähkinöistä.

Kaakaomassa, sokeri, 4% paahdettuja manteleita, kaakaovoi, emulgointiaine: soijalesitiini, luonnollinen vanilja-aromi. Kaakao: vähintään 60 %.
Kakaopasta, socker, 4% rostade mandlar, kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljsmak. Kakao: minst 60 %.

Energia: Rasva: josta tyydyttynyttä: Hiilihydratit: josta sokeri: Proteiini: Suola: Kuitu:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saattaa sisältää soijaa, pähkinöitä, kananmuna, sesaami ja gluteenia