Tumma suklaa 70 % & suolankukka 70 g

3,85

Belgialaisen suklaanvalmistajan Dolfinin klassikoksi muodostuneen Le Chat -suklaalevyjen sarja on saanut uusia makuja uusissa sympaattisissa pakkauksissa. Suolankukalla maustettu 70 % kaakaota sisältävä tumma suklaa on yksi uusista makuhermoja hivelevistä mauista, jota on vaikea vastustaa.

tuotetunnus (SKU) PP4707 Osasto:
Valmistaja:

Kuvaus

Vuonna 1989 perustetun suklaanvalmistajan Dolfinin filosofiana on aina ollut sekoittaa suoraan suklaamassaan korkealaatuisia ja luonnollisia raaka-aineita. Hedelmien, mausteiden ja jopa kukkien yhdistäminen perinteisellä tavalla valmistettuun suklaaseen on luonut uusia suosittuja ja vastustamattomia klassikoita.
Kaikki Dolfinin suklaat valmistetaan Belgiassa heidän omalla suklaa-ateljeellaan. Suklaiden raaka-aineena käytetään vain tarkkaan valittuja raaka-aineita ja aitoa kookosvoita. Kaakaon tuotannossa noudatetaan kestävän kehityksen periaatteita niin luonnon kuin paikallisten ihmisten osalta. Dolfinin arvojen keskiössä on myös tuotannon läpinäkyvyys ja jatkuva laadunvalvonta.
Suklaa saattaa sisältää jäämiä gluteenista, kananmunista, soijasta, maidosta ja pähkinöistä.

Kaakaomassa, sokeri, vähärasvainen kaakao, emulgointiaine: soijalesitiini, Guérande-suola 0,2%, luonnollinen vanilja-aromi. Kaakao: vähintään 70 %
Kakaopasta, socker, mager kakao, emulgeringsmedel: sojalecitin, Guérande-salt 0,2 %, naturlig vaniljsmak. Kakao: minst 70 %

Energia: Rasva: josta tyydyttynyttä: Hiilihydratit: josta sokeri: Proteiini: Suola: Kuitu:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saattaa sisältää soijaa, pähkinöitä, kananmuna, sesaami ja gluteenia