Clandestine

Clandestine min

Barre Clandestinen valmistaa suklaata kaakaopavuista suklaalevyksi. Tämä tapa, joka tunnetaan
nimellä “Bean to Bar”, yleistettiin 2000-luvulla Yhdysvalloissa. Se on aivan ainutlaatuinen tyyli,
koska siinä kaakaopavut paahdetaan hitaasti, jolloin papujen herkät aromit tulevat esiin.
Bean to Bar on myös filosofia, joka kannustaa kaupankäynnin läpinäkyvyyteen ja eettiseen
toimintaan.
Ranskassa vain 1 % suklaavalmistajista valmistaa itse suklaansa. Clandestine on heistä yksi. Yritys
on perustettu vain alle 2 vuotta sitten, Silti heidän suklaansa on voittanut jo useita palkintoja.
Valikoimassa olevilla suklailla on kaikilla mitali arvostetusta ”International Choolate Awards 2023 ”
kisasta.

4 -tuotteet

  • clandestine kasintehty luomu suklaalevy 73 kilombero tansaania 60g min
    8,50

    Kilimanjaro-vuorelle päin avautuvassa villissä Kilomberon laaksossa on poikkeuksellisia kaakaopuu
    lajikkeita, kuten Trinitario- ja Neo-Nacional. Kokoa Kamili -keskuksen 700 viljelijää harjoittavat täällä
    maatalouden ja metsätalouden yhdistelmään, jossa esim kaakaopuut kasvavat banaanipuiden
    varjossa. Tämä biologinen monimuotoisuus hyödyttää alueen lukuisia kädellisiä ja mm. norsuja.

    Lisää ostoskoriin
  • clandestine kasintehty luomu suklaalevy 72 morropon peru 60g min
    8,50

    Perusta löytyy maailman vanhimmat havainnot kaakaosta, jota käytettiin juomana 5000 vuotta
    sitten. Unohdettu Gran Nativo Blanco on Morropónin kotoperäinen lajike. Sen nimi johtaa sen
    suuresta määrästä valkoisia papuja. Lajike on erittäin harvinainen ja herkkä. Norandino-osuuskunta
    auttaa tuottajia valitsemaan parhaat kaakaopuut, joita kasvatetaan mango- tai sitruunapuiden
    rinnalla. Tämä lajike on usein palkittu ja Perun aromirikkain kaakaolajike.

    Lisää ostoskoriin
  • clandestine kasintehty luomu suklaalevy 73 maya mountain belize 60g min
    8,50

    Maya vuoret, Belizen sademetsässä ovat harvinaisten ja poikkeuksellisten kaakaopuiden koti. Maya
    Mountain -osuuskunta on kaakaonviljelijöiden edelläkävijä. Se koostuu 350 perheestä, mukaan
    lukien Q’eqchi’ ja Mopan Maya, jotka ovat kasvattaneet kaakaota sukupolvien ajan.
    Vuonna 2019 Cocoa of Excellence -palkinnolla palkitut pavut sijoittuivat maailman 20 parhaan
    joukkoon.

    Lisää ostoskoriin
  • clandestine kasintehty luomu suklaalevy 60 kilombero ja cashewmaito 60g min
    8,50

    Kilimanjaro-vuorelle päin avautuvassa villissä Kilomberon laaksossa on poikkeuksellisia kaakaopuu
    lajikkeita, kuten Trinitario- ja Neo-Nacional. Kokoa Kamili -keskuksen 700 viljelijää harjoittavat täällä
    maatalouden ja metsätalouden yhdistelmään, jossa esim. kaakaopuut kasvavat banaanipuiden
    varjossa. Tämä biologinen monimuotoisuus hyödyttää alueen lukuisia kädellisiä ja mm.norsuja.
    Tämä “tumma maitomainen” suklaa on 100% kasvipohjainen suklaa. Ripaus cashew-maitoa tuo
    kermaisuutta ja makeutta tämän poikkeuksellisen pavun punaisten hedelmien kirpeisiin aromeihin.

    Lisää ostoskoriin