Clandestine

Clandestine min

Barre Clandestinen valmistaa suklaata kaakaopavuista suklaalevyksi. Tämä tapa, joka tunnetaan
nimellä “Bean to Bar”, yleistettiin 2000-luvulla Yhdysvalloissa. Se on aivan ainutlaatuinen tyyli,
koska siinä kaakaopavut paahdetaan hitaasti, jolloin papujen herkät aromit tulevat esiin.
Bean to Bar on myös filosofia, joka kannustaa kaupankäynnin läpinäkyvyyteen ja eettiseen
toimintaan.
Ranskassa vain 1 % suklaavalmistajista valmistaa itse suklaansa. Clandestine on heistä yksi. Yritys
on perustettu vain alle 2 vuotta sitten, Silti heidän suklaansa on voittanut jo useita palkintoja.
Valikoimassa olevilla suklailla on kaikilla mitali arvostetusta ”International Choolate Awards 2023 ”
kisasta.

Suodatimet

4 -tuotteet

  • clandestine kasintehty luomu suklaalevy 73 kilombero tansaania 60g min
    8,50

    Aromit: punaisten marjojen hapokkuutta, jälkimaussa pähkinää

    Ranskalaisen Barre Clandestinen käsin tehty Kilombero-suklaa on tehty ainoastaan Tansanian Kilomberossa viljellystä kaakaosta. Trinitario- ja Néo-Nacional -lajikkeen kaakaopensaat ovat saaneet kasvaa banaanipuiden ja luonnonkasvien joukossa osana biodiversiteettiä, joka hyödyttää monia kädellisiä lajeja ja alueen elefantteja.

    Suklaassa on käytettä vain kahta ainesosaa: kaakaota ja ruokosokeria. Suklaaseen ei ole lisätty kaakaovoita tai lektiiniä.

    Korkeaa laatua todistaa pronssisija vuoden 2023 European chocolate Awards -kilpailussa.

    Lisää ostoskoriin
  • clandestine kasintehty luomu suklaalevy 72 morropon peru 60g min
    8,50

    Aromit: eksoottiset hedelmät, jälkimaussa sitrushedelmää

    Barre Clandestinen Morropón-suklaa on valmistettu Perun Morropónissa viljellyistä kaakaopavuista. Vanhimmat jäljet kaakaopapujen viljelystä löytyvät Perusta, jossa kaakaosta on tehty juomaa jo 5 000 vuotta sitten.

    Morropón-suklaa on valmistettu Gran Nativo Blanco -lajikkeesta, joka on alueen kotoperäinen, pitkään unohduksissa ollut lajike. Pavut ovat harvinaisia valkoisia kaakaopapuja, jotka saavat kasvaa mango- ja sitruspuiden sekä luonnonkasvien lomassa.

    Valkoiset kaakaopavut tunnetaan korkeasta laadustaan, ja niistä tehdyt suklaat saavat usein palkintoja. Myös Morropón-suklaa voitti hopeaa vuoden 2023 European chocolate Awards -kilpailussa.

    Tässä käsin tehdyssä suklaassa on käytettä vain kahta ainesosaa: kaakaota ja ruokosokeria. Suklaaseen ei ole lisätty kaakaovoita tai lektiiniä.

    Lisää ostoskoriin
  • clandestine kasintehty luomu suklaalevy 73 maya mountain belize 60g min
    8,50

    Aromit: häivähdys hunajaa ja kukkaisuutta, jälkimaussa ananasta

    Maya Mountain -suklaassa käytettävä kaakao on peräisin Belizestä, Maya-vuorten Karibianmeren puoleisilla rinteillä kasvavasta trooppisesta metsästä. Kyseessä ovat hyvin poikkeukselliset ja harvinaiset viljelmät, joiden kaakao on palkittu useasti.

    Maya-vuorten viljelijöiden yhteisö on tehnyt pioneerityötä vastuullisesti kasvatetun huippulaadukkaan kaakaon eteen. Yhteisöön kuuluu 350 perhettä, jotka kuuluvat alkuperäiskansoihin.

    Maya-vuorten kaakao kuuluu maailman 20 parhaan kaakaolaadun joukkoon, ja Barre Clandestinen Maya Mountain -suklaa palkittiin vuonna 2023 pronssilla European Chocolate Awards -kilpailussa.

    Tässä käsin tehdyssä suklaassa on käytettä vain kahta ainesosaa: kaakota ja ruokosokeria. Suklaaseen ei ole lisätty kaakaovoita tai lektiiniä.

    Lisää ostoskoriin
  • clandestine kasintehty luomu suklaalevy 60 kilombero ja cashewmaito 60g min
    8,50

    Aromit: samettinen, punaiset marjat

    Barre Clandestinen Kilombero-cashewmaitosuklaa on tehty Tansanian Kilomberossa viljellystä kaakaosta. Trinitario- ja Néo-Nacional -lajikkeen kaakaopensaat ovat saaneet kasvaa banaanipuiden ja luonnonkasvien lomassa osana biodiversiteettiä, joka hyödyttää monia kädellisiä lajeja ja alueen elefantteja.

    Suklaa on täysin kasviperäinen. Kaakaon ja ruokosokerin lisäksi siinä on käytetty ainoastaan cashewpähkinämaitoa ja kaakaovoita tuomaan pyöreyttä ja samettisuutta vastapainona kaakaon hapokkuudelle. Suklaassa on kaakaota 60 %.

    Suklaa voitti vuoden 2023 European chocolate Awards -kilpailussa kultaa sekä luomusarjassa että yleisessä sarjassa.

    Lue Lisää