Clandestine

Clandestine min

Barre Clandestinen valmistaa suklaata kaakaopavuista suklaalevyksi. Tämä tapa, joka tunnetaan
nimellä “Bean to Bar”, yleistettiin 2000-luvulla Yhdysvalloissa. Se on aivan ainutlaatuinen tyyli,
koska siinä kaakaopavut paahdetaan hitaasti, jolloin papujen herkät aromit tulevat esiin.
Bean to Bar on myös filosofia, joka kannustaa kaupankäynnin läpinäkyvyyteen ja eettiseen
toimintaan.
Ranskassa vain 1 % suklaavalmistajista valmistaa itse suklaansa. Clandestine on heistä yksi. Yritys
on perustettu vain alle 2 vuotta sitten, Silti heidän suklaansa on voittanut jo useita palkintoja.
Valikoimassa olevilla suklailla on kaikilla mitali arvostetusta ”International Choolate Awards 2023 ”
kisasta.

Suodatimet
Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.