Espanjalainen Finca la Barca -oliiviöljy on saanut erityisen, savuisen arominsa perinteisellä extremaduralaisella savustusmetodilla. Savustuksessa käytetään vain ensiluokkaista puuta, ja öljy saa levätä ”savustamossa” kaksi viikkoa, mistä öljy saa savuiset vivahteensa.
Finca la Barcan savustettu majoneesi saa ainutlaatuisen arominsa valmistajan kuuluisasta savustetusta oliiviöljystä. Maistettuasi tätä majoneesia, siitä tulee ruokakaappisi perustuote. Kokeile sitä lihoilla, voileivissä, burgereissa, merenelävien kanssa…
Finca la Barcan savustetulla paprikalla maustetussa vuohenjuustotahnassa yhdistyy herkullinen vuohenjuusto Finca la Barcan omaan erikoisuuteen, savustettuihin paprikahiutaleisiin. Sileästi levittyvä tahna sopii erinomaisesti paahtoleivälle sekä erilaisten kastikkeiden pohjaksi. Yhdistä levite lempitäytteisiisi ja luo herkullisia suolaisia suupaloja!
Espanjalaisen Finca la Barcan savustetulla paprikalla maustettu Iberian-porsas-patee on pehmeän sileä ja levittyvä patee Iberian-porsaan parhaista lihoista. Levitteen kruunaa Finca la Barcan oma erikoisuus, savustettu paprika. Tässä pateessa yhdistyvät Extremaduran parhaat maut!
Argentiinalainen chimichurri-kastike on saanut Finca la Barcan versiossa lisämakua savustetusta paprikasta. Puhtaista mauista ammentava ja pienen potkun tarjoava kastike sopii täydellisesti lihoille, etenkin grillaukseen.
Espanjalainen tyypillinen brava-kastike on mausteinen, tomaattipohjainen kastike, joka tarjoillaan perinteisesti patatas bravas -annoksessa eli paistettujen perunoiden kera. Finca la Barcan brava-kastike on maustettu valmistajan erikoisherkulla, savustetulla paprikalla.