Huilerie Cauvin

Kolmessa sukupolvessa Cauvinin öljytehdas on käynyt läpi todellisen metamorfoosin.

1951: Kaikki alkaa Nîmesistä, jossa Gilbert Cauvin ottaa haltuunsa ammattitaitoisen osuuskunnan Sauveur Chauvetin, joka aloitti vuonna 1930 oliivien makeisten valmistumisen ennen harjoittamista tunnustetuilla laatuöljyillä. .

1956: Talvihalla vaarantaa sadon ja merkitsee myllyn loppua. Perustajan apulainen Gilbert Cauvin varmistaa tuotannon muiden paikallisten tehtaiden sadoista. Tämä on ensimmäisen eliitin maistajan tulo! Utelias ja innovatiivinen, hän matkustaa alueelta etsien kaikkein jaloimpia tuotteita.

1970: Öljytehdas kääntyy muiden öljyjen kehittämiseen ja kauppaan, joita se myy ammattimaiselle asiakaskunnalle (elintarviketeollisuus, kosmetiikka …).

1985: Nykyinen apulaisjohtaja Gérard Cauvin ottaa haltuunsa yhtiön ohjat. Hän aloitti lapsuudestaan ​​maistamisen rituaaliin asti, ja hän etsii Välimerta etsien laadukkaita tuotteita, joilla on epätyypillinen maku.

2004: Nykyinen johtaja Serge Filhol ostaa yrityksen ja avaa Cauvinin öljytehtaan suurelle yleisölle tarjoamalla yhä maukkaita ja epätyypillisiä tuotteita supermarketeissa. Gardin öljytehdas kehittää joka vuosi uusia gourmet-öljyjä eliittimaistajien kykyjen ansiosta.

2017: Cauvin sijoittaa uuden Gard-tuotantolaitoksen säilyttääkseen ja kehittääkseen eliitin maistajan kulttuuria. Muutoksella pyritään myös tyydyttämään kuluttajia ja ammattimaisia ​​asiakkaita (elintarviketeollisuus, kosmetiikka, yksityismerkinnät jne.) Tehokkaampien ja vastuullisempien prosessien ansiosta, lähestymistavassa, jonka tavoitteena on IFS-sertifiointi (tuoteturvallisuuden ja laadun takuu) ruokaa).

Öljytehdas tarjoaa tällä hetkellä noin 40 tuotetta, joilla on monipuoliset maut. Sen orgaanisessa tuotevalikoimassa on uusia aromeja, kun taas premium-luokan oliiviöljy “Sélection” on saanut Gault et Millau -merkinnän aistinvaraisista ominaisuuksistaan.

Suodatimet
Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.