Tenuta Veneria min
Suodatimet

4 -tuotteet

  • carnarolli 500g
    6,80 sis Alv

    Carnaroli-riisiä kutsutaan monesti risottoriisien kuninkaaksi. Sen suuret jyvät ja tärkkelyspitoisuus sopivat täydellisesti aidon italialaistyylisen risoton tekoon. Oikealla valmistustavalla saat luotua kotioloissa herkullisen täyteläisen ja koostumukseltaan täydellisen risoton. Hanki kaikki ainesosat ja kokeile vaikka itse!

  • balila puuro ja keittoriisi 500g
    5,50 sis Alv

    Italialainen Balilla-riisilajike on pieni- ja pyöreäjyväinen riisi, joka imee itseensä paljon nestettä kypsennettäessä. Se sopiikin loistavasti puuroon, keittoihin, riisijälkiruokiin sekä erilaisiin timbaaleihin, kroketteihin, arancineihin ja supplì-risottopalloihin. Sen keittoaika on noin 10 minuuttia.

  • baldo risotto ja keittoriisi 500g
    5,80 sis Alv

    Arborio-lajikkeesta jalostettu Baldo on noussut viime aikoina suosituksi riisilajikkeeksi, jonka tunnistaa sen melko suurista, kiinteistä ja läpikuultavista jyvistä. Se imee itseensä paljon nestettä mutta pitää kiinteän ja irtonaisen rakenteen keitettäessä. Baldo onkin erinomainen lajike risottoon ja esimerkiksi timbaleihin. Se on maultaan aromikas, ja sitä pidetään nykyisin yhtenä parhaimmista riisilajikkeista.

  • carnaroli taysjyva risottoriisi 500g
    6,95 sis Alv

    Cascina Venerìan Carnaroli-täysjyvärisottoriisissä on tallessa sen kuorikerros lukuun ottamatta kaikista ulointa kerrosta. Se onkin ravintoarvoiltaan valkaistua riisiä huomattavasti rikkaampi. Siinä on tallella kaikki riisin luontaiset vitamiinit, mineraalit, kuidut, proteiinit ja tyydyttämättömät rasvat. Tästä saat aromikkaan ja terveellisen riisilajikkeen kaikkiin risottoihisi!

    Täysjyvärisottoriisi vaatii pitkän kypsennysajan. On suositeltavaa antaa jyvien olla alkuun kylmässä keittovedessä, joka kiehautetaan ja jätetään kypsentymään noin 40–50 minuutiksi.