lahjakortti etusivu

Herkkukaupan lahjakortti netistä – helppo ja herkullinen lahja

Perinteinen paperinen lahjakortti

Printattu lahjakortti lähetämme postilla.

Sähköinen lahjakortti

Lähetämme koodin/pdf lahjakortin sähköpostilla.

Avoin lahjakortti

Valitse summan ja toimitustavan.

1.

Onko taas se aika vuodesta, kun pitäisi keksiä lahja ystävälle, omalle vanhemmalle, työntekijälle tai vaikka lapsen opettajalle?

2.

Tai haluaisitko kerrankin antaa häälahjaksi jotain persoonallisempaa kuin tilisiirron?

3.

Tilaa siinä tapauksessa DeliDelin lahjakortti netistä!

4.

Jos lahjan antamiseen on vielä aikaa, voit tilata meiltä tyylikkään kotiin postitettavan lahjakortin haluamallesi summalle. Jos taas juhlien alkuun on enää pari tuntia, voit muutamalla klikkauksella hankkia sähköisen lahjakorttimme ja printata sen lahjan saajalle tai antaa sen suoraan sähköisessä muodossa.

5.

Niin paperinen kuin sähköinen lahjakorttimme käy sekä verkkokaupassamme että kivijalkamyymälässämme Helsingissä Hakaniemen hallissa. Lahjan saajan on helppo löytää itselleen maistuvat tuotteet laajasta valikoimastamme.

6.

Tee siis lahjan hankkimisesta helppoa ja hanki DeliDelin lahjakortti netistä!

  • lahjakortti osasto

    Tämän lahajkortin lähetämme Postin kautta. Lahjakortti käy DeliDeli:n liikkeissä tai verkkokauppassa. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi

  • lahjakortti osasto

    Jos lahjan antamiseen on vielä aikaa, voit tilata meiltä tyylikkään kotiin postitettavan lahjakortin haluamallesi summalle. Jos taas juhlien alkuun ei enää ole kovin kauaa, voit muutamalla klikkauksella hankkia sähköisen lahjakorttimme ja printata sen lahjan saajalle tai antaa sen suoraan sähköisessä muodossa. Sähköinen lahjakorttimme on perillä sähköpostissasi parhaimmillaan alle puolessa tunnissa ja viimeistään 24 tunnin kuluttua.